Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΑΤ Ομόνοιας: Στο έλεος του Θεού είμαστε


Δημοσιεύουμε κείμενο και φωτογραφίες, που μας απέστειλε αστυνομικός - αναγνώστης του bloko.gr: Μετά την αποδυναμώση και την "φυγή" 50 συναδέλφων περυσι μας ξεχασανε όλοι μόνο υποσχέσεις.......... Βαρεθήκαμε πια!!!! Τώρα κάνουμε και τις καθαρίστριες!!!! Τελείωσε η συμβαση να δουμε ποτε θα ξαναερθει........ Αυτήν την αστυνομία θέλετε;;;;;; Ντροπή τίποτα αλλο!!!! Κάθε τόσο τα ίδια!!! Στυλτε κανενα μήνα να μας Αναπτερωσετε τον ηθικο!!! Αστυνομικο τμήμα Ομόνοιας!!! Στηριζόμαστε στο φιλότιμο του Υπαρχιφυλακαρα και μερικών άλλων!!!χαιρετισματα από το πιο κεντρικό τμημα της Αθήνας







Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φίλε κανε όσες κωλοτούμπες θελεις... ΔΕν τους νοιάζει απολύτως τιτοπτα. κάθε λιγο με την καθαριότητα αυτό γινετε. Ομοιως παντοτε τα τμήματα τάξης και ασφάλειας αθηνών θα είναι οι παρίες του συστήματος και κεντρο διερχομένων, οσοι εχουν βυσμα θα φευγουν ή θα κοβουν τις αποσπάσεις.

Ο μόνος τρόπος είναι: Δωστε στους αστυνομικούς των ΤΑ - ΑΤ ΚΙΝΗΤΡΑ. Ενα επιδομα ισοδύναμαο με αυτό της ΥΑΤ - ΥΜΕΤ,τα μόρια να πιάνονται διπλά, η θητεία αξιωματικών ή διοκητών σε αυτά να επιβραυευται με καποιο τρόπο (πχ μετα από καποια χρόνια σε αυτά να παίρνουν μπόνους να πάνε σε καλύτερη υπηρεσία)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ατ νέας Σμύρνης 14 άτομα με δοικα μαζι
Ατ ζωγραφου 25
Ατ Ακρόπολεως ζητά άτομο για όχημα από ζωγραφου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντως οι φωτό από mi 9 lite , είναι τέλειες. Εκτός από καλή δουλειά ως φωτογράφος, ο φιλότιμος συνάδελφος κάνει και καλή δουλειά ως καθαριστής. Ως πότε όμως ???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο μόνος τρόπος είναι να κοπούν οι βυσματικες αποσπάσεις, να βγουν όλοι όσοι εχουν τρυπώσει από τα λαγούμια τους (και είναι πολλοί) και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Όσοι θέλουν επίδομα ΜΑΤ οι πόρτες από τις κλούβες είναι ανοιχτές...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι συνδικαλιστές που ειναι ; α ξέχασα ειναι τηλεόραση χα χα χα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μην φωνάζετε τσάμπα.Ο Χρυσοχοΐδης φτιάχνει ομάδες και υπηρεσίες και εμείς δουλεύουμε στην ανέχεια εδώ και 10 χρόνια...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πραγματικα ηρωες οι συναδελφοι των κεντρικων τμηματων , οσον αφορα τις νεες ομαδες πυροτεχνηματα για να χαμε να λεγαμε ολες αυτες οι ομαδες αντλησαν προσωπικο απο τα α.τ. , τ.τ. και τ.α. και οσοι εχουμε μεινει να υπηρετουμε σε τμημα τον πινουμε καθημερινα απο τον διοικητη εως τους πολιτικους υπαλληλους. Ωραια η εμφανης αστυνομευση κυριε υπουργε , ωραιες οι ομαδες , ολα καλα , αλλα τις προσαγωγες , συλληψεις , δικογραφιες , αυτοφωρα , μεταγωγες , κρατητηρια κτλ αυτων των ομαδων , βγαινει η πιστη στον αξυπ και στο τμημα να ανταπεξελθει να τα φερει εις περας ολα. Περαν αυτων τα τμηματα ειναι επιφορτισμενα με χιλιες δυο αρμοδιοτητες , και αναλογικα πολυ λιγο προσωπικο για να ανταπεξελθει και περαν αυτων υπαρχει και η πιεση του πολιτη που απαιτει εξυπηρετηση ΑΜΕΣΑ. Καλες οι ομαδες δι.ας. , οπκε κτλ και πολυ σημαντικο το εργο τους , αλλα η δουλεια που φορτωνουν στα τμηματα δεν βγαινει με το λιγοστο προσωπικο , θα επρεπε να εχουν ενισχυθει αναλογως και τα α.τ. , τ.α. και τ.τ. . Μας φαγανε οι κηφηνες συναδελφοι οι φυγοπονοι και τα βυσματα , και κακως που υφισταται πελατειακη σχεση αστυνομιας και πολιτικης για να εξυπηρετουνται αυτα τα βυσματα που απορω τι δουλεια ειχαν να μπουν στην αστυνομια που αν τους βαλεις ενα κυλιωμενο επανω στη μοτ.τα η ενα κυλιωμενο αξυπ , θα κλ**** μεντες και θα δηλωσουν ασθενεια.