Ζέρβας: Να ενισχυθεί η δύναμη της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης


Την ενίσχυση της δύναμης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ζητά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας,  λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα αλλά και τις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις της περιόδου, λόγω της πληθώρας των καθηκόντων με τα οποία έχει επιφορτιστεί η ΕΛΑΣ.

Για το θέμα αυτό ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης απευθύνθηκε με σχετική επιστολή του στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, επισημαίνοντας ότι τόσο τα αναγκαία περιοριστικά μέτρα που είναι σε ισχύ για την ανάσχεση της πανδημίας όσο και η ευκταία επάνοδος στην κανονικότητα δημιουργούν αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης.

«Η ασφάλεια των πολιτών, η πάταξη της εγκληματικότητας κι ο περιορισμός της παραβατικότητας, η τήρηση των υγειονομικών μέτρων αλλά και η διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης είναι για εμάς προτεραιότητα. Βλέπουμε τις ανάγκες του σήμερα, αλλά σκεφτόμαστε και το άμεσο μέλλον. Ζητούμε την ενίσχυση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, γιατί ακριβώς αναγνωρίζουμε τη μεγάλη προσφορά της», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και συμπλήρωσε: «Είμαι σίγουρος ότι στο πλαίσιο της εξαιρετικής συνεργασίας με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το αίτημά μας αυτό θα εισακουστεί».

 
Εξάλλου, η ενίσχυση και η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη συνιστά βασική παράμετρο της κοινωνικής και οικονομικής ζωής κάθε τόπου

thesstoday.gr

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ας γυρίσουν πίσω στη Θεσσαλονίκη όλους τους αποσπασμένους πρώτα...έχει εκατοντάδες αποσπασμένους από Θεσσαλονίκη σε άλλους νόμους και φέρνουν στη Θεσσαλονίκη άτομα από άλλους νομούς για ενίσχυση...το θέατρο του παραλόγου...μάλλον για να κινείται το χρήμα.

Ανώνυμος είπε...

Και να φέρουν άτομα αυτά είτε θα αποσπαστούν σε νησιά είτε σε κανένα πολιτικό γραφείο...αν δεν κοπούν οκες οι αποσπάσεις και δε γυρίσουν στις οργανικές τους οι περισσότεροι δουλειά δεν θα γίνει...αλλα μάλλον δε συμφέρει πολλούς αυτό...

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε παιδιά φέρτε άτομα να πάνε στην Αθήνα πάνθηρες να πάρουν κάνα φράγκο.