Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΑΣΠΑ: Ενίσχυση του Αεροδρομίου με συνοριοφύλακες αιτήθηκαν «συνδικαλιστές πρώην συνοριοφύλακες της Θεσσαλονίκης»


Ανακοίνωση τής ΑΣΠΑ Θεσσαλονίκης: Μία εγκληματική πρόταση εις βάρος των 1000+και πλέον συναδέλφων μας οι οποίοι αναμένουν 10 έτη και άνω για να μετατεθούν στον τόπο συμφερόντων τους.

Μία πρόταση που σε καμία περίπτωση δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.

Μία πρόταση που σε περίπτωση που υλοποιηθεί θα δημιουργήσει και τεράστιο υπηρεσιακό πρόβλημα εντός της ΔΑΚΑΘ, αφού θα δημιουργηθεί μια τεράστια διεύθυνση όπου ελάχιστοι θα κατέχουν ανακριτικα καθήκοντα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Οι fast track προσλήψεις οι οποίες είναι δεδομένο ότι θα φέρουν σε βάθος χρόνου τελείως διαφορετικα αποτελέσματα από τα επιθυμητά και θα επαναφέρουν στο σώμα διαχωρισμούς, που με τεράστιους αγώνες εξαλειφθηκαν, βλέπουμε να υιοθετουνται

από συνδικαλιστικους φορείς μεμονωμένης εκπροσώπησης και όχι του συνόλου του προσωπικού, για ευνόητους λόγους.

Μας λυπεί ιδιαίτερα που κάποιοι βάζουν το παροδικό προσωπικό συμφέρον, πάνω από το κοινό συμφέρον όλων.

Η μόνη ορθή λύση για την επέκταση του αεροδρομίου είναι διπλασιασμός των οργανικών θέσεων της ΔΑΚΑΘ και άμεση κάλυψη αυτών μέσω του πίνακα μεταθέσεων.

Οτιδήποτε άλλο θα αποτελεί υπηρεσιακό έγκλημα με ρουσφετολογικη χροιά....

 









Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας επιστρέψουν πρώτα όλοι οι Αστυφύλακες -Αρχιφύλακες- Ανθυπαστυνόμοι των πανελληνίων εξετάσεων που έχουν 14 -16 χρόνια στην Αθήνα και μετά το συζητάμε για τους συνοριοφύλακες. Το παίζουν πολύ ξύπνοι ενώ πρέπει να υπηρετούν στα σύνορα γιατί για εκεί ήταν η πρόσληψη τους. Γέμισαν παράτυπα όλες οι διευθύνσεις με μη ανακριτικούς υπαλλήλους προκειμένου κάποιοι να εξυπηρετούν καταστάσεις για κομματικά οφέλη σε βάρος άλλων συναδέλφων που υπηρετουν στην ΑΘΉΝΑ και σε Νησιά ακόμη.Και όλα αυτά τα γνωρίζουν αλλά μούγκα, αρκεί να γίνει η δουλειά τους.Επιστροφή στον τόπο των συμφερόντων τους πρώτα οι των πανελληνίων εξετάσεων και μετά όλων των άλλων και εφόσον υπάρχουν οργανικά κενά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παραίτηση και προσληψη ως συνοριοφυλακας...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάρτε κόσμο να έρθει Αθήνα πάνθηρας και 2κ δώρο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτά τα έχει πει κ ο ίδιος ο υπουργός πολλές μέρες πριν...
Τότε γιατί δεν αντιδράσετε;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάνε στον Αρχηγό σαν ένωση συνοριακων Θεσσαλονίκης και ζητάνε να κάνει προσλήψεις Συνοριοφυλακων, απ την στιγμή που είναι 1000 συνάδελφοι με τόπο συμφεροντων Θεσσαλονίκη.... Όλα αυτά μόνο και μόνο για να εκλέγονται.... Έπρεπε να είχαν καταργηθεί όλες οι ενώσεις πρώην σφ και πρώην εφ, είστε αστυνομικοί πλέον κύριοι..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πρέπει να υπάρξει ομαδική αντίδραση. Αδιανόητο να περιμένουν τόσα χρόνια στην Αθήνα συνάδελφοι που έχουν προσληφθεί μέσω Πανελληνίων και ξαφνικά να χάνουν και την παραμικρή τους ελπίδα για μετάθεση. Ας τους προσλάβει στην Αθήνα τους συνοριοφυλακες... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!