Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρόεδρος Ένωσης Θεσσαλονίκης: «Κάνουμε τους ταξιθέτες - Ποιός θα ασχοληθεί με το έγκλημα;»


Οι εικόνες συνωστισμού στην αγορά της Θεσσαλονίκης έχουν εγείρει ερωτηματικά κατά πόσο τηρούνται τα μέσα προστασίας και αν γίνονται έλεγχοι από την αστυνομία.
 
Για το θέμα της αστυνόμευσης και των ελέγχων μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και στην εκπομπή της Claudia Eggers ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης ο οποίος υποστήριξε ότι δεν μπορεί να υπάρχει ένας αστυνομικός πάνω από το κάθε πολίτη και συμπλήρωσε ότι οι αστυνομικοί κάνουν τους ταξιθέτες με αποτέλεσμα η αστυνομία να μην ασχολείται με τον πραγματικό της ρόλο.
 
«Οι αστυνομικές δυνάμεις ασχολούνται πλήρως με τον covid την ίδια στιγμή που είδαμε πρόσφατα να πέφτουν πυροβολισμοί σε κεντρικό σημείο της πόλης, την ώρα που στα δυτικά της πόλης έξι ώρα το απόγευμα μπήκαν με όπλα μέσα σε σουπερμάρκετ  και πραγματοποίησαν ληστεία. Πρέπει πλέον η αστυνομία να ασχοληθεί με τον πραγματικό της ρόλο. Χθες είδα συναδέλφους μου έξω από μεγάλα καταστήματα να κάνουν τους ταξιθέτες στους καταναλωτές. Αυτές οι εικόνες μας προσβάλουν όλους. Δεν είναι αυτός ο ρόλος της αστυνομίας. Αν αστυνομικοί βάζουν τον κόσμο σε σειρά έξω από τα πολυκαταστήματα  με το έγκλημα ποιος θα ασχοληθεί;».

Θεοδώρα Καρακιουλάχ 



 







Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σταματα κρίσεις έχουμε...