Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νίκος Καραδήμας: Πανωλεθρίαμβος το βαθμολόγιο - Τα συνδικάτα πρέπει να το προλάβουν και να μη σιωπούν


Ανάρτηση τού Νίκου Καραδήμα: Πάει να μπει ως διάταξη σε σ.ν που ετοιμάζεται απο το ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ και όχι με π.δ. το βαθμολόγιο-καθηκοντολόγιο των Αστυνομικών.

Εκτός αν το διαρρέουν σκόπιμα κάποιοι καλοθελητές.

Το πρόσχημα είναι λογικό σαν επιχείρημα που το θέτουν γι αυτό το αναρτώ.

Διαπιστώθηκε ότι οι εισηγητές επιχείρησαν με αντισυνταγματικές διατάξεις να φωτογραφίσουν πάλι...

Συγκεκριμένα έγινε γνωστό απο μέλος της επιτροπής, ότι την λαθροχειρία θέλησαν να την κάνουν στους Υπαστυνόμους του Ν.3686/08. Επιχείρησαν να αυξήσουν τα χρόνια κατα δύο. Δηλαδή ενώ απαιτούνται 5+4 στους δυο βαθμούς Υ/Α και Υ/Β αυθαίρετα προσθέτουν συν δυο χρόνια. Ως γνωστόν οι θέσεις αυτες και σύμφωνα με τις οργανικές που θα δημιουργηθούν θα είναι προσωποπαγείς και σχεδόν ισόβιες. Όσοι δηλαδή τις καταλάβουν θα τις διατηρήσουν εως αποστρατείας. Θα ευνοηθούν προφανώς κάποιοι που ακόμα και με λιγα χρόνια σε σχέση με αυτούς που έχουν 35 και σχεδόν τα όρια ηλικίας τους να πλησιάζουν να είναι δώρον άδωρον. Κατα κάποιο τρόπο ευνοείται μια η δυο σειρες που δικαιώθηκαν ακόμα και με προσφυγή μη παραμένοντες και στους προηγούμενους βαθμούς στον απαραίτητο χρόνο.

Αν θέλουν να δικαιώσουν το σύνολο των υπαστυνόμων αυτής της κατηγορίας να το κάνουν δίκαια. Να παραμείνουν τα χρονια 9 και όχι να αυξηθουν σε 11. Ετσι θα δικαιωθούν όλοι έστω και για λίγα χρόνια και όχι ολίγοι για πολλά χρόνια διαιωνίζοντας την αδικά του 4ου τμήματος των διοικητικών δικαστηρίων.Μια ακόμα επιπλέον δικλείδα ασφαλείας θα ήταν και τα έτη υπηρεσίας...

Ευτυχώς έγινε (αν έγινε) αντιληπτόν!

Τα συνδικάτα πρέπει να το προλάβουν και να μη σιωπούν...

 









Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι ανθυπαστυνομοι θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το σκυλο χορτάτο! Ε, δε γίνεται αυτό! Εδω προτάθηκε ο χρόνος παραμονής στο βαθμό του Ανθ/νομου να μειωθεί στα 9 έτη, θα τους κάνουν και Α/Β'! Προφανώς αυτό όμως δεν τους φτάνει! Θέλουν να πίνουν καφεδαρες και να παίρνουν βαθμούς διαρκώς ενώ κάποιοι άλλοι έδιναν εξετάσεις και προήχθησαν με την αξία τους! Να τους κάνει με το νεο Π.Δ. να φτάνουν όλοι Α/Υ' για να είναι ευχαριστημένοι οι "στυλοβάτες" του Σώματος! Η' και αυτό δεν τους αρκεί?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αλλος ενας που ξεχναει οτι ηταν και αυτος ανθυπαστυνομος και τωρα τους βλεπει απο μακρια,σαν αξιωματικος τεμα..να δω σε λιγο καιρο π αυτος θα ναι αξιωματικος μεταδευτεροθμιας και ο ανθυπαστυνομος τριτοβαθμιας με μεταπτυχιακα,τι θα λενε μετα για τις διακρισεις;ευτυχως π σε μια υπηρεσια οι ανθυπαστυνομοι πινουν μονο καφε..και ολοι οι αλλοι εργαζονται σκληρα..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν δεν θες να προάγονται οι Ανθυπαστυνόμοι, πρότεινε να υπάρχουν εξετάσεις για τον κάθε βαθμό για όλους. Αν όχι, κρατά τα κόμπλεξ σου για τον εαυτό σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστος ο φιλος..γτ οι αξιωματικοι απο ΣΑΕΑ και επιπροσθετως του τεμα ανηκουν πλεον στο δογμα"φας πιεις ταξιαρχος θα βγεις"..με μεταπτυχιακους χωρις ακαδημαικο υποβαθρο να τους κανουν μαθημα στην σχολη..και θελουν να λεγονται αποφοιτοι αει..και αυτος που θα ειναι εξαμηνης σχολης,η τοτε που επερναν τα τεμα 100+ ατομα το χρονο και ξεχασε απο που ξεκινησε..κριμα!!αν το παμε ετσι οι καινουργιου αποφοιτοι της σχολης αστυφυλακων που θα ειναι τριετης και επιπεδου αει με μεταπτυχιακα,θα πρεπει νσ φτανουν Α/Δ ανευ εξετασεων,και οχι οι τεματζιδες που μπηκαν ειδικα προ πανελληνιων οι οι σημερινοι π εδωσαν απλα εξετασεις και δεν ειναι επιπεδου αει..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εδω δε μπορείς να γίνεις Υπαστυνομος Β' με εξετάσεις, θες και σε κάθε βαθμό κιολας καημενε μου?! Βολεψου μέχρι Υ/Α' μέχρι τέλους και πολύ σου είναι!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάθε πως δεν έχουν μεταπτυχιακά Μόνο οι Ανθυπες αλλα και πολλοί εκ του ΤΕΜΑ! Αλλα τι να το κάνεις το πτυχίο και τα μεταπτυχιακά Όταν στο νεο Π.Δ. δεν υπάρχει διάταξη να προαγεσαι στον επόμενο βαθμό λόγω πτυχίου, όπως έλεγαν ότι θα υπάρχει! Θα πίνεις καφεδαρες μέχρι το Βαθμό του Υ/Α' που θα είναι καταληκτικός για εσένα ως Ανθυπ., βάλε και σε κορνιζα το πτυχίο στο γραφείο σου να καμαρωνεις!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφε,είμαι σε θέση να γνωρίζω από έγκυρη πηγή ότι στο νέο ΠΔ οι Αρχιφύλακες που θα προάγονται από εξετάσεις και δεν θα εισάγονται στο ΤΕΜΑ θα έχουν καταληκτικό βαθμό Α/Β όπως προέβλεπε και η πρόταση της ΠΟΑΣΥ.Έχεις κάποια διαφορετική ενημέρωση εσύ που αναφέρεις καταληκτικό βαθμό του Υ/Α;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφε και η δική μου έγκυρη πηγή που μελέτησε το προσχέδιο του Π.Δ., που πλέον είναι στο ΣτΕ, μου διαβεβαίωσε πως διακόσιοι (200) μόνο θα γίνουν Α/Β' του Ν. 3686/08! Συνεπώς, μόνο όταν φεύγει κάποιος σε σύνταξη απο αυτούς τους 200 θα συμπληρώνει ο επόμενος! Όπως καταλαβαίνεις, ναι μεν καταληκτικος βαθμός αυτος του Α/Β' αλλα για ελάχιστους! Δε θα γίνονται όλοι Α/Β' εν ενεργεία παρά μόνο ελάχιστοι!
Ενώ εκ του ΤΕΜΑ με το νεο Π.Δ απαντες θα γίνονται Α/Υ' εν ενεργεία και θα φεύγουν στη σύνταξη με το βαθμό του Ταξιάρχου!