Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη: Τι είπε ο πατέρας που κατηγορείται ότι σκότωσε τον γιο του


Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του νεαρού από τον ίδιο του τον πατέρα ανήμερα των Χριστουγέννων έπειτα από συμπλοκή στην περιοχή της Θερίσου της Κρήτης. Το protothema.gr αποκαλύπτει σήμερα λεπτομέρειες από την απολογία του πατέρα ο οποίος κατηγορείται πως σκότωσε τον γιο του μετά από έντονο τσακωμό αλλά και λεπτομέρειες από τη δικογραφία της υπόθεσης.

«Δεν ξέρω πως βρέθηκε εκεί το μαχαίρι. Όλα έγιναν πάνω στην πάλη μας. Δεν κουβάλησα το μαχαίρι», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ο πατέρας, ο οποίος αφού συνελήφθη από τους αστυνομικούς έλεγε: «πότε θα γίνει η κηδεία του παιδιού μου, εγω δεν πειράζει και να μην πάω αλλά θέλω να πάει ο αδερφός του, να είναι όλα τακτοποιημένα».

Σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης ο άγριος τσακωμός που έγινε, ανήμερα των Χριστουγέννων, ανάμεσα στον 55χρονο πατέρα, ο οποίος μαζί με τον 24χρονο γιο του, τα «έβαλαν» με τον 26χρονο, επίσης γιο της οικογένειας. Η αφορμή ήταν η μουσική που έπαιζε από τον φορητό υπολογιστή του σπιτιού της οικογένειας.

Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν όταν πάνω στον καυγά ο 55χρονος πατέρας φέρεται να πήρε ένα μαχαίρι και να τραυμάτισε τον 26χρονο γιο του. Ο τελευταίος, μετά από δύο ημέρες νοσηλείας άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική, βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους του.

«Το μαχαίρι το κρατούσε το θύμα. Ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι πάνω στην πάλη έγινε το κακό και δεν θυμάται πως βρέθηκε το μαχαίρι. Δηλαδή πάνω στον οικογενειακό καυγά και στην πάλη έγινε η πράξη και το μοιραίο κακό. Από αμέλεια και από υπέρβαση των ορίων της άμυνας έγινε ότι έγινε», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου και συνέχισε:

«Σε καμία περίπτωσή δεν είχε δόλο. Κανένας γονιός δε θέλει το κακό του παιδιού του. Ήταν σε μια κατάσταση σοκ έκλαιγε».

protothema.gr

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια