Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη: Κινηματογραφική κλοπή με σκύλο – Τί τους πρόδωσε


Σαν σε αστυνομική ταινία και εφόσον γνώριζαν σημαντικές λεπτομέρειες για τα οικονομικά δεδομένα του παθόντα, τρεις νεαροί δράστες εισέβαλαν σε σπίτι και αφαίρεσαν από το υπνοδωμάτιο, φορητό χρηματοκιβώτιο. Στη συνέχεια το μετέφεραν σε άλλο σπίτι του ενός, όπου – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του biskotto.gr – και με τη βοήθεια βίντεο επεξήγησης (tutorial) από το YouTube, κατάφεραν να το ανοίξουν και αφαίρεσαν το ποσό των 1500€. Ακολούθως, επέστρεψαν το χρηματοκιβώτιο στη θέση του. Το ζευγάρι που έπεσε θύμα κλοπής, αναζήτησε τα χρήματα λίγες ώρες μετά όταν και έγινε αντιληπτό.

Τους πρόδωσε ο σκύλος

Αμέσως προχώρησε σε καταγγελία και από την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες είχαν αφήσει «ίχνη» που οδήγησαν τελικά και στον εντοπισμό τους. Συγκεκριμένα τους πρόδωσε το σκυλί, ιδιοκτησία του ενός εκ των τριών, που τον ακολούθησε εντός του σπιτιού την ώρα της κλοπής και «άφησε» τρίχωμα στον καναπέ και μια καρέκλα.

Οι τρεις νεαροί συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά, ομολόγησαν και οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο. Ορίστηκε τακτική δικάσιμος, ενώ το σύνολο των χρημάτων που είχαν αφαιρεθεί επιστράφηκε στην οικογένεια.

biskotto.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια