Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποινικές διώξεις στον γυναικολόγο της Ρόδου


Αντιμέτωπος με σοβαρές ποινικές διώξεις βρίσκεται πλέον ο γυναικολόγος της Ρόδου, ο οποίος έχει μηνυθεί από γυναίκες για σεξουαλικά εγκλήματα. Η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε διώξεις εναντίον του για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.


Η Εισαγγελέας, σύμφωνα με πληροφορίες του dimokratiki.gr, συσχέτισε και συνένωσε σε μια, τρεις δικογραφίες που σχηματίστηκαν εις βάρος του και τις διαβίβασε για τα περαιτέρω στην τακτική Ανακρίτρια Ρόδου.

Η πρώτη καταγγελία έγινε από μία 55χρονη, μητέρα 4 παιδιών και γιαγιά 2 εγγονών. Στη συνέχεια, γυναίκες διάφορων ηλικιών βρήκαν το θάρρος να περιγράψουν στις αρχές τα όσα ισχυρίζονται ότι έζησαν στη διάρκεια της εξέτασής τους από τον γυναικολόγο, σε βάρος του οποίου πλέον είναι 20 μηνύσεις.

Ο ίδιος ο γυναικολόγος στο πλαίσιο της υπεράσπισης του ισχυρίστηκε πως με την πρώτη 55χρονη γυναίκα που τον κατήγγειλε, είχε δεσμό μαζί της. Εκείνη, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, έσυρε τον χορό των δήθεν κακοποιημένων από αυτόν γυναικών επειδή της ανακοίνωσε την απόφασή του να διακόψει τις σχέσεις μαζί της, τον περασμένο Φεβρουάριο.


Την παρουσιάζει σαν γυναίκα-αράχνη που μέσα στην απόγνωσή της λόγω του χωρισμού τους, ύφανε τον ιστό της με τέτοιο τρόπο ώστε να τον εγκλωβίσει σε μια δίνη ανυπόστατων καταγγελιών με στόχο να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στην τιμή και την υπόληψή του.

Θεωρεί ότι είναι θύμα σκευωρίας σε μια υπόθεση που μεθοδεύτηκε από πρώην ερωμένη του, την οποία κατονομάζει στην κατάθεσή του.

  Η γυναίκα διατείνεται ότι έχει αδιάσειστα στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι η σχέση τους ήταν τυπική και ότι μάλιστα μιλούσαν ο ένας στον άλλο στον πληθυντικό και έχει υποβάλλει αίτημα ενώπιον της ανακρίτριας για να της χορηγηθούν αντίγραφα των έγγραφων εξηγήσεων του ιατρού προκειμένου να ασκήσει νέα μήνυση εις βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια