Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τρείς επιτυχίες του Τμήματος Ασφάλειας Θέρμης - Δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων ατόμων.



Ταυτοποιήθηκαν ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης στα Βασιλικά τρεις περιπτώσεις που συζητήθηκαν ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό στη περιοχή μας. 
 
Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες, σε βάρος τεσσάρων (4) ατόμων κατά περίπτωση, για αδικήματα που αφορούν σε διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών, εξύβριση, παράβαση του Νόμου περί όπλων, παράβαση Νομοθεσίας που αφορά στην καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και κλοπής κατά συναυτουργία.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία:

1η περίπτωση:

24χρονου ημεδαπού, ο οποίος περί τα μέσα Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, παραβιάζοντας την πόρτα στο δημοτικό γήπεδο Ταγαράδων, εισήλθε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του στον αγωνιστικό χώρο και πραγματοποιώντας με αυτό συνεχείς ελιγμούς προξένησε, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θέρμης την ολική καταστροφή του χλοοτάπητα

2η περίπτωση:

Δύο ημεδαπών ηλικίας 31 και 27 ετών, οι οποίοι το Σεπτέμβριο του 2020 σε περιοχή του Δήμου Θέρμης, προσέγγισαν την οικία 26χρονου ημεδαπού, τον οποίο εξύβρισαν, ενώ ένας εξ αυτών πυροβόλησε με αεροβόλο πιστόλι αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια προς την οικία του 26χρονου πραγματοποιώντας σε αυτήν φθορές.

3η περίπτωση:

52χρονης αλλοδαπής, η οποία εργαζόμενη ως οικιακή βοηθός σε οικία 71χρονου σε περιοχή του Δήμου Θέρμης, απέσπασε τραπεζική κάρτα αναλήψεως, με την οποία συνεργός της, κατά το χρονικό διάστημα από 26-10-2020 έως και 4-11-2020 πραγματοποίησε συνολικά οχτώ (8) αναλήψεις ύψους (7.560) €.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

THERMISnews.gr - astynomia.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια