Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοφία Μπεκατώρου: Στον εισαγγελέα για να καταθέσει σχετικά με τις καταγγελίες της


Έπειτα από 23 χρόνια, έφτασε η ώρα της Δικαιοσύνης για την υπόθεση της καταγγελόμενης σεξουαλικής κακοποίησης της Σοφίας Μπεκατώρου από υψηλόβαθμο παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Και παρότι η καταγγελλόμενη αξιόποινη πράξη του βιασμού έχει υποπέσει σε παραγραφή, λόγω παρέλευσης τόσων ετών, ωστόσο η κοινωνική απαξία της παραμένει ζωντανή.

Σήμερα, στις 9 το πρωΐ η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκου Στεφανάτου, προκειμένου να δώσει κατάθεση για τις δημόσιες καταγγελίες της περί σεξουαλικής κακοποίησής της όταν ήταν 22 ετών.

Καταγγελίες, οι οποίες προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης και έσπασαν την αλυσίδα του φόβου και της σιωπής,.

Στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης έρευνας που διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας η Σοφία Μπεκατώρου καλείται να περιγράψει αναλυτικά όσα κατήγγειλε, ανεξάρτητα από το εάν το διερευνώμενο αδίκημα είναι παραγεγραμμένο, καθώς δεν αποκλείεται από την κατάθεσή της να προκύψουν στοιχεία για άλλες αξιόποινες πράξεις οι οποίες ενδεχομένως να εκτείνονται χρονικά μέχρι και σήμερα.


https://www.cnn.gr


 









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Την πήρε την υπουργική καρέκλα κι αυτή.Τώρα έχει σειρά ο Κωστέτσος για Π.Τ.Δ!!
Ο χρήστης ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ είπε…
Αφου τοσα χρονια δεν της ειχαν δωσει καποιο αξιωμα.Τωρα θυμηθηκε οτι την βιασε μετα απο 22χρονια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν δεν ήταν οι εκλογές στην ομοσπονδία και ο παχυλος μισθός που προσφέρει η καρέκλα ούτε αυτή ούτε και ο άλλος θα έβγαιναν