Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οφείλετε εξηγήσεις κ. Αυγενάκη - Δεν είστε η κουτσομπόλα της γειτονιάς - Ποιους συγκαλύπτετε;


Τί δήλωσε και δη πολιτικώς ανερυθρίαστα ο κ. Αυγενάκης, με αφορμή το ξέσπασμα της υπόθεσης της κ. Μπεκατώρου:  «Είναι αρκετά τα περιστατικά και θέλουν φιλτράρισμα και πολύ προσεκτική διαχείριση, να μην πάμε στο άλλο άκρο. Επίσης έχει σημασία ποιος το λέει, η προσωπικότητα του καθενός, γιατί ενέχει και ο κίνδυνος να υπάρχει και η επιθυμία της προσωπικής εκδίκησης».  
 
Ο κ. υφυπουργός αθλητισμού, μας επιβεβαίωσε πως ζούμε στη χώρα της πολιτικά φαιδρής πορτοκολέας. Κι εξηγούμαστε. Δεν μπορεί ο πολιτικά επικεφαλής ενός τόσο σημαντικού τμήματος της κοινωνικής ζωής, να διατυπώνει απλές διαπιστώσεις. Πρέπει ξεκάθαρα και δημόσια να ενημερώσει την κοινή γνώμη.

Πόσες είναι αυτές οι καταγγελίες που τελούν σε γνώση του;

Πότε του έγιναν γνωστές; και κυρίως

Σε ποιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές ανατέθηκε η διερεύνηση τους.

Ταυτόχρονα, εάν δεν έχει γίνει τίποτα απ' όλα αυτά, οφείλει δημόσια επίσης, να απολογηθεί γιατί δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα και φυσικά, ποιους συγκάλυψε δια της σιωπής του και γιατί ανέλαβε το βάρος της ευθύνης της συνενοχής δια της παρασιώπησης.
 
Ο κ. Αυγενάκης, δεν ηγείται και δίνει τις συντεταγμένες στον επαγγελματικό αθλητισμό μόνο. Έχει την ευθύνη για οποιοδήποτε χώρο με ή χωρίς επίφαση, στον οποίο ο γονιός στέλνει το παιδί του.

Για όλους αυτούς τους λόγους ο κ. υφυπουργός οφείλει αντί να υπεκφεύγει του προβλήματος με δηλώσεις εντυπωσιασμού, να δείξει πολιτική σοβαρότητα και κυρίως υπευθυνότητα, καθώς δεν είναι η κουτσομπόλα της γειτονιάς.

 
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ
 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια