Χρήστος Σπίρτζης: Ως Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. επί ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει ότι όποιον εξοπλισμό παρέλαβε η ΕΛΑΣ οφείλεται στον ΣΥΡΙΖΑ


Ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις του Γ.Γ. Δημ. Τάξης κ. Κ.Τσουβάλα: Διαβάσαμε τις δηλώσεις του Γ.Γ. Δημ. Τάξης κ. Κ. Τσουβάλα, κατά τη χθεσινή διαδικτυακή παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου για την περιστολή δημοκρατικών δικαιωμάτων και ατομικών ελευθεριών, και μας δημιουργήθηκαν απορίες.

Αν θυμόμαστε καλά, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ επί ΣΥΡΙΖΑ, για 3 χρόνια (2016-17-18), λεγόταν Κ. Τσουβάλας.

Ως Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. επί ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει ότι όποιον εξοπλισμό παρέλαβε η ΕΛΑΣ, αυτούς τους 18 μήνες και όποιον πρόκειται να παραλάβει το 2021, όχι μόνο προγραμματίστηκε και δεσμεύτηκαν οι οικονομικοί πόροι, αλλά έγιναν και οι διαγωνισμοί για την προμήθειά τους.

Ένας άλλος κ. Τσουβάλας, σήμερα Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης, επικαλείται ότι σε 18 μήνες το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ΕΛ.ΑΣ. έκαναν ότι δεν έγινε 18 χρόνια !!!

Για να είμαστε δίκαιοι, από τον ευρύ κατάλογο οχημάτων και εξοπλισμού δεν είχαν προγραμματιστεί επί ΣΥΡΙΖΑ τα 4 ειδικά επιχειρησιακά αυτοκίνητα για ειδικές δράσεις στον Έβρο.

Αν ο τ. Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ κ. Κ. Τσουβάλας, και ο νυν Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης κ. Κ. Τσουβάλας είναι δύο διαφορετικά πρόσωπα, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε από τον τ. Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να ενημερώσει τον νυν Γ.Γ.

Αν όμως είναι το ίδιο πρόσωπο, οφείλει να δώσει δημόσιες εξηγήσεις, όχι μόνο για την ασθενή μνήμη του, αλλά και για το έργο του ως Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., γιατί αν δεν απέδωσε τα ίδια αποτελέσματα με σήμερα, όπως επικαλείται, παραδέχεται ότι υπονόμευσε όχι μόνο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την ΕΛ.ΑΣ …
3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ασε μας κ.Σπιρτζη κι εσυ τωρα.Μεχρι και τα οδοιπορικα των αστυνομικων τα ειχατε ανεξοφλητα 3-4 χρονια επι των ημερων σας.Δουλεψε κανεναν αλλο!!

Ανώνυμος είπε...


΄΄ΟΥΔΕΙΣ ΑΤΙΜΟΣ ΠΛΗΝ Ο ΥΠΟ ΣΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΙΣ΄΄-

ΦΟΒΟΥ ΤΥΟ ΦΘΟΝΟ ΤΩΝ ΥΠΟ ΣΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΩΝ

ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΚΟΜΗ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ-ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.......ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΣΕΣ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΕ....ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΣΕΣ..........

Ανώνυμος είπε...

Ναι έδωσε όμως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα αναδρομικά εφααξ,οτα η κυβέρνηση Σαμαρά τα εδώσε σε 36 δόσεις και συνολικά αθροισμενο το ποσό στο μισό, δυστυχώς όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συνδικαλιστές να το διατυμπανιζουν.