Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σωφρονιστικοί Κορυδαλλού: Κανένας δεν ασχολείται με τα τεράστια κενά στον τομέα της φύλαξης στη μεγαλύτερη Φυλακή της χώρας


Παραθέτουμε ανακοίνωση των Σωφρονιστικών Κορυδαλλού: Η προκήρυξη 6Κ/2018 θα ολοκληρωθεί τέλη του 2020 ή αρχές του 2021; Η προκήρυξη 6Κ του 2018 … ή μήπως θα πάμε για τρίτη φορά σε ανανέωση των συμβάσεων;

Μάλιστα …αλλά είπαμε το ΑΣΕΠ είναι μία από τις ανεξάρτητες αρχές και απολαμβάνει ασυλίας! Μόνο η λέξη ντροπή αρμόζει στους φωστήρες του ανωτάτου συμβουλίου.

Άρα είναι επιτακτική η ανάγκη για νομοθετική ρύθμιση ώστε οι επόμενες προσλήψεις να γίνουν εκτός ΑΣΕΠ. Και φυσικά να γίνουν άμεσα αυτές οι προσλήψεις γιατί κι η 6Κ να ολοκληρωθεί (εδώ γελάμε) το ποσοστό κάλυψης του προσωπικού δε θα ξεπεράσει το 65%.

 

Αυτά αραδιάζαμε ακριβώς πριν από 9 μήνες σε Δελτίο Τύπου.

Και δυστυχώς τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Κανένας δεν ασχολείται με τα τεράστια κενά στον τομέα της φύλαξης για το μεγαλύτερο Κατάστημα Κράτησης της χώρας. Κανένας δεν ασχολείται με την αδιανόητη ταλαιπωρία των συναδέλφων της 6Κ/2018 που κάθε 8 μήνες βγαίνουν και 2 μήνες στην ανεργία.

 

Τελικά το ανέκδοτο δεν ήταν σύντομο. Λίγες ημέρες έχετε για να μας εξηγήσετε σε τι γαϊτανάκι ταλαιπωρίας μας έχετε ρίξει. Αν δε βρείτε λύση με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου μας ξεκινάμε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας.

Αιδώς Αργείοι                          

 

 

 

 

                       Ο αντιπρόεδρος                                  Ο Γενικός Γραμματέας

 

 

 

                    Κουνιάρης Υάκινθος                                      Μπαρμπάτσης Πάνος









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι τεμπελχανάδες θέλουν και άλλους βασανιστές για την γαλέρα του Κορυδαλλού και να μπουν και από το παράθυρο. Η απειλή για στάση εργασίας είναι τουλάχιστον αστεία.