Επιστολή αναφορικά με υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς συναδέλφους


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού - αναγνώστριας του bloko.gr: Καλησπέρα στους αναγνώστες. Παρατηρώ έναν συχνό θαμώνα του σάιτ, μετρά το περιστατικό με τον βατατζή και την ανθοδέσμη, να έχει επιδοθεί σε έναν "ιερό πόλεμο" εναντίον του. Ο εν λόγω υβριστής μάλιστα, δεν διστάζει να χαρακτηρίζει τους συναδέλφους που υπερασπίστηκαν τον αστυνομικό ως σκουπίδια. Επειδή πάει πολύ να χαρακτηρίζει ο εν λόγω κύριος τους φιλότιμους και σκληρά εργαζομένους συναδέλφους, να ενημερώσω άπαντες ότι δεν είναι συνάδελφος μας, αλλά ένας αποταγμένος που δεν επανήλθε ποτέ στην υπηρεσία. Τους χαρακτηρισμούς να τους πάρει πίσω κ να τους κρατήσει για τον εαυτό του αυτός ο πολίτης.

Ευχαριστώ πολύ.

Μια αστυνομικός.

 
4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τώρα......εσύ τι....θες?
Να έχουμε καινούργιο.....γύρο από ποστς του εν λόγω.....αγωνιστή?ψοφας για ......κατεβατα με.....τελιτσες

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα...Κλαίω...Είσαι...θεουλης...

Ανώνυμος είπε...

Μην τον παρεξηγείτε είναι δυστυχισμένος και σίγουρα ψυχολογικά δεν πρέπει να ναι στα καλύτερα του για να γράφει συνέχεια και να αναμασάει τα όσα πέρασε , χρονιάρες μέρες ας ευχηθούμε να ναι καλά ο άνθρωπος , όσοι είμαστε σε υπηρεσίες που αλληλεπιδρούμε με πολίτες αντιμετωπίζουμε καθημερινά άτομα με κολλήματα και με ευθραυστο ψυχισμό

Ανώνυμος είπε...

Φίλε...όταν αναφερόμαστε στον.....εν λόγω....παρλαπιπα,βάζουμε πάντα.... τελιτσες...Όσες περισσότερες....τόσο.... καλύτερα.