Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σκύλος Κ-9 έσωσε τους αστυνομικούς δεχόμενος αυτός σφαίρα - Η επιστροφή του στο τμήμα (BINTEO)


Σκηνές από ταινία που έγιναν πραγματικότητα. Πρωταγωνιστής ο Άρλο. Ένας σκύλος μέλος αστυνομικού τμήματος ο οποίος έδειξε τέτοια αυτοθυσία, που δύσκολα θα την έδειχνε ένας συνάδελφός του άνθρωπος.

 

Προ ημερών ο Άρλο, εκπαιδευμένο λαγωνικό K-9 συμμετείχε με τους εκπαιδευτές του, σε μια αποστολή καταδίωξης ενός οχήματος με άτομο που είχε κάνει μια ληστεία. Το περιστατικό κατέληξε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με τον Άρλο να βρίσκεται στο μέσο αυτών.

 

Ο Άρλο δέχθηκε μια από τις σφαίρες που... έφυγαν από το όπλο του 25χρονου, που καταδίωκαν οι Αρχές. Μία σφαίρα που όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες θα μπορούσε να έχει χτυπήσει κάποιον από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην καταδίωξη.

 


Ο Άρλο, αφού βοήθησε στην επίλυση της κατάστασης που είχε δημιουργηθεί, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Κτηνιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Όρεγκον σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Εκεί υποβλήθηκε σε πολύωρες επεμβάσεις. Του αφαιρέθηκε μια σφαίρα πολύ κοντά στην σπονδυλική του στήλη. Τρεις από τους σπόνδυλους ανασυντάχθηκαν με βίδες και με τσιμέντο, ενώ αφαιρέθηκαν θραύσματα οστών από την σπονδυλική του στήλη και τα άλλα όργανα.

 


Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Ο επικεφαλής της ομάδας που εγχείρησαν τον Άρλο παραδέχθηκε ότι θα μπορούσε να έχει χάσει τη ζωή του. Για τις επόμενες ημέρες η ιστορία του Άρλο έγινε viral στις ΗΠΑ με πλήθος κόσμου να ενδιαφέρεται για την πορεία της υγείας του.

 

Τελικά, ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Ο Άρλο έδειξε τεράστια δύναμη και κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Τελευταίο επεισόδιο; Η συγκινητική υποδοχή όλων των μελών του τμήματος στον Άρλο όταν τα ξημερώματα, πέρασε και πάλι την κεντρική είσοδο του.

 


Οι συνάδελφοί του είχαν δημιουργήσει έναν διάδρομο για να περάσει ο Άρλο, τιμώντας τον για την αυτοθυσία που έδειξε.


sport-fm.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια