Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παράνομη υιοθεσία πριν από 30 χρόνια αποκαλύπτει η διπλή τραγωδία της Αλβανίας - Νεκρός ο δικηγόρος


Σε σκοτεινές πτυχές της δραστηριότητας ενός οργανωμένου κατά τα φαινόμενα οργανωμένου κυκλώματος εμπορίας βρεφών χτύπησε η "σκαπάνη" της αστυνομικής έρευνας, μετά τις καταγγελίες των συγγενών των δύο γυναικών, που δολοφονήθηκαν άγρια πριν από λίγες ημέρες στην Αλβανία.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, οι αστυνομικοί της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, χωρίς ακόμα να έχουν στη διάθεση τους κανένα στοιχείο από την αλβανική αστυνομία μέσω της αστυνομικής συνδρομής (interpol και σύνδεσμος) σάρωσαν τις τελευταίες ημέρες οίκους ανοχής και κεντρικές πιάτσες εκδιδόμενων στο δρόμο, αναζητώντας πρόσωπα και πληροφορίες που να γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με τη δραστηριότητα των δύο αδελφών, τον καιρό που ασκούσαν το αρχαιότερο επάγγελμα. 
 
Η προσπάθεια όπως πιστοποιείται τελεσφόρησε και δη με το παραπάνω, καθώς μία γυναίκα, προχωρημένης σήμερα ηλικίας αποκάλυψε πως τελεί σε γνώση της υπόθεσης παράνομης εμπορίας βρέφους στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1990 και μάλιστα, οι γνώσεις της ήταν τόσο προωθημένες, που αποκάλυψε και το όνομα του δικηγόρου διαμεσολαβητή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δικηγόρος απεβίωσε σχεδόν 10 χρόνια μετά την παράνομη υιοθεσία, χωρίς πάντως στα αίτια θανάτου του, να υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για δολοφονική ενέργεια.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη πιστεύεται πως θα ανοίξει το δρόμο της έρευνας των αστυνομικών, πολύ δε περισσότερο όταν παραχωρηθούν τα αποτελέσματα στις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας των δύο τραγικών θυμάτων και του καθ' ομολογία δράστη. 
 
Υπάρχει όμως και το ηθικό σκέλος- διάσταση του όλου ζητήματος, καθώς το παιδί που είχε υιοθετηθεί τότε ξεπερνά σήμερα την ηλικία των 25 χρόνων,
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια