Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σύλληψη και δίωξη του προπονητή για τον βιασμό 11χρονης αθλήτριας


Συνελήφθη σήμερα, στη Σάμο, ο προπονητής που φέρεται ότι πρν από εννέα χρόνια βίασε 11χρονη τότε αθλήτρια της ιστιοπλοΐας. Σε βάρος του 38χρονου προπονητή ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαρύτατες κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες που αφορούν: βιασμό κατ' εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου κατ' εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Ο 38χρονος θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών αμέσως μόλις φθάσει από τη Σάμο, όπου διαμένει.

Πρόκειται για την υπόθεση που κατήγγειλε στις αρχές η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, καταθέτοντας για την δική της τραυματική εμπειρία.

Της έκδοσης του εντάλματος σύλληψης προηγήθηκαν οι καταθέσεις τόσο της 20χρονης αθλήτριας όσο και των γονιών της που ελήφθησαν από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκο Στεφανάτο τα τελευταία 24ωρα κάτω από άκρα μυστικότητα για την προστασία του θύματος.

Πριν από τρεις ημέρες η νεαρή αθλήτρια μιλώντας στο OPEN επιβεβαίωσε τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως και τόνισε ότι ήταν: «Βιασμός με όλο το νόημα. Ήμουν τότε 11 χρόνων. Ήμουν σε σοκ και αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν».

«Πέρασαν τρία χρόνια για να το πω στους δικούς μου ανθρώπους. Ήμουν 14 όταν το είπα. Μόλις το έμαθαν οι γονείς μου πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία. ‘Εφυγε βράδυ ο προπονητής», ανέφερε.

«Είχαμε ζητήσει περιοριστικά μέτρα. Επρεπε ή να διαφυλάξουν εμένα οι γονείς μου ή να γίνει ένας διασυρμός σε ένα ολόκληρο χωριό, που θα ήταν πάρα πολύ βαρύ για εμένα, 11 χρόνων. Οπότε αποφασίσαμε να μην το κινήσουμε νομικά, πέρα από το να απευθυνθούμε στο συμβούλιο τότε του Ομίλου, οι οποίοι απλά έθαψαν το θέμα», εξήγησε η νεαρή αθλήτρια για το πώς χειρίστηκε η οικογένειά της την τραυματική αυτή κατάσταση.

Όσο για τον πρών προπονητή της, με δηλώσεις του σόκαρε και προκάλεσε την κοινή γνώμη καθώς έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι είχε «σχέση» με το ανήλικο κορίτσι και ότι πήγαιναν μάλιστα για γάμο.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια