Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θετικότατη εξέλιξη η πρόσληψη των 110 επιλαχόντων Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης


Ανακοίνωση τής ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα: Με την ανακοίνωση της πρόσληψης των 110 επιλαχόντων Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης, καθώς και τις 180 προσλήψεις του Φεβρουαρίου του 2020 βάσει του νόμου 4662/2020 αποκαθίσταται μια αδικία δεκαετιών σε βάρος ανθρώπων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους επί πολλά συναπτά έτη στις τάξεις του Πυροσβεστικού Σώματος κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, όπως αυτές διαμορφώνονται από τις πυρκαγιές και τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Η αποκατάσταση της εργασιακή τους σχέσης αποτελούσε ένα διαρκές αίτημα του Οργανωμένου Συνδικαλιστικού Κινήματος που γίνεται πράξη.

Οι συντονισμένες ενέργειες του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιά αφενός έδωσαν τέλος σε αυτή την ιδιότυπη εργασιακή ομηρία και αφετέρου συμβάλλουν μετρήσιμα στην αναγκαία ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, ενός εξαιρετικά νευραλγικού πυλώνα της κρατικής μηχανής.

Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί αναμφίβολα το σημαντικότερο πλεονέκτημα του Τόπου μας. Η «επένδυση», λοιπόν, σε αυτό με όρους επιχειρησιακής ετοιμότητας, εργασιακής δικαιοσύνης και ευαισθησίας συνιστά το μοναδικό δρόμο για την ανάπτυξη της χώρας και την αναβάθμιση των λειτουργιών του Κράτους.

Η ΔΑΚΕ Ι.Τ. χαιρετίζει την θετικότατη εξέλιξη. Είναι δεδομένο ότι αυτές –όπως και ανάλογες– αποφάσεις παράγουν σημαντικό αποτέλεσμα με προστιθέμενη αξία για τη συντεταγμένη πολιτεία και την ελληνική κοινωνία.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια