Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Tο Σώμα έχει τις δικές του διαδικασίες για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους''


Παραθέτουμε ανάρτηση του Χρήστου Κονταρίδη
Παρατηρώ με προσοχή δηλώσεις αποστράτων και εκπροσώπων του συνδικαλισμού σχετικά με την ενέργεια του Αστυνομικού της ΥΑΤ και την ανθοδέσμη. Ειλικρινώς, χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης ή επί προσωπικού σχολίου θεωρώ πως για άλλη μια φορά υπάρχει αρνητική προδιάθεση ενάντια στην ΥΑΤ, που έχει προσφέρει όσο ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ υπηρεσία στην Δημοκρατία. 

Αν πρέπει να απαντήσω στο ερώτημα εάν έπραξε καλώς ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ θα πως όχι, έπραξε 
λανθασμένα. Εάν θα ήμουν επικεφαλής αξιωματικός ή υποδιοικητής ή διοικητής, θα είχε ακούσει τα εξ αμάξης, όσα δεν του έχει πει ούτε η μάνα του, ούτε ο πατέρας τους. Αλλά εδώ διαφεύγει το εξής: εγώ είμαι (ΑΚΟΜΑ) ένα άλλο είδος οικογένειας, που θα δικαιούμουν να του πω ό,τι θέλω και επίσης, εγώ (και οι άλλοι διοικητές) θα είχα κάθε δικαίωμα να σχολιάσω γιατί σε αντίστοιχη περίπτωση δεν υπέπεσα στο ίδιο λάθος (έχω υποπέσει όμως, σε άλλα).

Επίσης, θα μπορούσα να καταλάβω πως και τα νεύρα σπάνε εάν από τις 10 Νοεμβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου, φυλάς το Πολυτεχνείο, το μνημείο του Γρηγορόπουλου, σε φτύνουν, σε βρίζουν, δεν μπορείς να κάνεις γιορτή εάν σε λένε Αντρέα, Νίκο, Σάββα, δεν βλέπεις τα παιδιά σου και τρως και τις εντολές του κάθε ενός που νομίζει πως ξέρει. Παρά ταύτα το Σώμα έχει τις δικές του διαδικασίες για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και η ΕΔΕ που διατάχθηκε ελπίζω πως θα δει τις συνθήκες και κυρίως, την αλήθεια.

ΥΓ. Οι προεκλογικοί τιμητές της ΥΑΤ καλό θα είναι να βλέπουν πως υπάρχει η υπηρεσία και μετά εκλογών.








Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εύγε στρατηγέ! Μονο λογική...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια φορά ηγέτης....για πάντα ηγέτης!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε Στρατηγε δεν γινοταν να εχεις κλωνοποιηθει και να σε εχουμε διοικητη σε ολες τις υπηρεσιες;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Κονταρίδης ήταν ένας και μοναδικός. Η ατυχία ήταν για την αστυνομία που αποστρατεύθηκε. Όπου και να πήγε έκανε έργο και οι συνάδελφοι έπεφταν στην φωτιά για αυτόν, γιατί και αυτός έπεφτε στην φωτιά για εκείνους. Επείδη ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει η γνώμη του έχει τεράστια σημασία. Μπράβο Διοικητή!!!!
Ο χρήστης Unknown είπε…
O κ. Κονταρίδης ήταν πάντα δίκαιος και εξαιρετικός Διοικητής. Το Μεταγωγών άλλαξε σας υπηρεσία και όλοι ήθελαν να υπηρετήσουν εκεί. Με το που έφυγε το χάος. Μακάρι να είχαμε και άλλου αξιωματικούς σαν και εκείνον.
Ο χρήστης Παυλος Γιαννιωτης είπε…
Πολυ σωστη η τοποθετηση του στρατηγου..ως πρωην αξιωματικος της ΔΑΕΑ (ΥΑΤ-YMET)θεωρω απαραδεκτη αυτη την κριτικη που δεχτηκε ο εν λογω αστυφυλακας της ΥΑΤ...απο πρωην αξιωματικους της ΕΛΑΣ....Ως προς τι τοσο ενδιαφερον απ τους κυρίους αυτούς?παρχει η υπηρεσία του να τον ελεγξει....τελος!