Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Koμοτηνή: Κραυγή αγωνίας για την υγεία των δοκίμων


Άθλιες οι συνθήκες που επικρατούν στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής όπου έχουν εισαχθεί και Κρητικοί

Μεγάλο θέμα δημόσιας υγείας και ασφάλειας αναδεικνύεται από τις καταγγελίες που δέχεται το Cretalive για την τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατεί στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής, όπου έχουν εισαχθεί πολλοί Κρητικοί.

 

Σύμφωνα με τις καταγγελίες ειδικά στα κτήρια Γ και Δ των εγκαταστάσεων η κατάσταση είναι αφόρητη, λόγω της παντελούς έλλειψης καθαριότητας. Ενδεικτικό των άθλιων συνθηκών που επικρατούν  - και θέτουν ευθέως σε κίνδυνο την υγεία των δοκίμων ειδικά την περίοδο της πανδημίας  - είναι ότι ακόμα και οι τουαλέτες είναι βουλωμένες!

 

Προσωπικό καθαριότητας - όπως καταγγέλλεται - δεν υπάρχει ενώ στην ίδια βρώμικη κατάσταση είναι και τα κλινοσκεπάσματα που δόθηκαν στους δόκιμους. Ερμάρια είναι σπασμένα και όπως μαθαίνουμε οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις είχαν αφεθεί στην τύχη τους από τότε που σε αυτές φιλοξενούνταν μετανάστες.

 

Το ελάχιστο που ζητούν οι γονείς των νεαρών είναι κατά τη διάρκεια των γιορτών να γίνει μία απολύμανση στους χώρους και να καθαριστούν προκειμένου να είναι στοιχειωδώς αξιοπρεπείς

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοιες καταγγελίες έχουν γίνει από γονείς και από άλλα σημεία της χώρας

cretalive.gr

*φωτογραφία αρχείου







Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πριν λίγους μήνες, στη σχολή αυτή εκπαιδεύτηκαν 1000 συνοριακοί. Γιατί δεν ακούστηκε τίποτα; Αλλά όταν απλά γράφεις μερικά μόρια και περνάς στα σώματα ασφαλείας αυτό συμβαίνει... Λυπηρό τα τόσα ψέματα.