Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Β. Ελλάδος: Μία δεξαμενή εξειδικευμένων, πιστοποιημένων με ISO χρήσιμων... αστυνομικών


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Κατ' αντιστοιχία με τη Δ.Ε.Ε. στη Θεσσαλονίκη υπάρχει η Υ.Ε.Ε.Β.Ε.. Η ανωτέρω αποτελεί αυτοτελή Υπηρεσία και υπάγεται στη Δ.Ε.Ε. και συνδράμει στο έργο των προανακριτικών αρχών και Υπηρεσιών παρέχοντας τις εξειδικευμένες και πιστοποιημένες με ISO επιστημονικές γνώσεις του προσωπικού της.

    Τον τελευταίο χρόνο παρέχει όμως και κάποιες ακόμα πιο χρήσιμες και από τις πιστοποιημένες με ISO ακόμα επιστημονικές υπηρεσίες της. Ποιες είναι αυτές; Διαθέτει πλουσιοπάροχα το εξειδικευμένο προσωπικό της (που το Π.Δ. δεν επιτρέπει τη μετάθεσή του προ της παρέλευσης 10ετίας σε άλλη Υπηρεσία εφόσον έχει υποστεί σχετική εκπαίδευση)  σε τμήματα της Α.Δ. Θεσσαλονίκης για να μπορούν οι εν λόγω Υπηρεσίες να διαθέτουν το προσωπικό τους σε όλη την επικράτεια και να λαμβάνουν οι συνάδελφοι την εξτρά αποζημίωση.

    Καλά -θα αναρωτηθεί κάποιος- γιατί δε στέλνει απευθείας το προσωπικό της προς ενίσχυση των Υπηρεσιών της επικράτειας για να λάβουν οι υπηρετούντες στην Υ.Ε.Ε.Β.Ε. συνάδελφοι την έξτρα αποζημίωση; Η απάντηση είναι πολύ απλή. Γιατί είναι Ειδική -τρομάρα της- Υπηρεσία και δεν περιλαμβάνεται καν στις κοινοποιήσεις των ενισχύσεων. Το προσωπικό της δε, θεωρείται εξειδικευμένο, τόσο εξειδικευμένο που δεν περιλαμβάνεται επίσης στα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ-ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ που διοργανώνει η Γ.Α.Δ.Θ.. Αρκετοί είναι τόσο εξειδικευμένοι που έχουν να κάνουν βολές από τότε που ήταν στη σχολή.

 

 - Μα πώς δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά θα αναρωτιέσαι εσύ που τα διαβάζεις;

 

 - Σου απάντησα και  πριν. Γιατί είναι μια ΕΙΔΙΚΗ  Υπηρεσία. Τι δεν καταλαβαίνεις;

 









Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστά τα λες.
Παρέλειψες όμως να μας περιγράψεις τον αξιοκρατικότατο τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκαν στη συγκεκριμένη Υπηρεσία οι αξιότιμοι κ. συνάδελφοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστά τα λες αλλά τι σχέση έχει με τα παραπάνω; Μήπως να τους κατεβάσουμε στο προαύλιο να τους λιθοβολισουμε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλα έχουν σχέση.
Όταν ζητάμε δικαιοσύνη, φροντίζουμε πρώτα εμείς να μην έχουμε αδικήσει έστω και έμμεσα με τη στάση μας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάποιοι επίσης τοποθετήθηκαν με ανάλογο τρόπο γενικότερα στο σώμα αλλά δεν λέμε τπτ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στην ΕΛ.ΑΣ αντί να κοιτάξουν κάποιοι να φτιάξουν ολες τις υπηρεσίες να δουλεύουν ρολόι κοιτάνε πως να χαλάσουν και αυτές που δουλεύουν ... βέβαια ούτε λόγος να επιστρέψουν στα ΑΤ όλους τους αποσπασμένους που έχουν στα επιτελεία και στους βουλευτές...παιχνιδι στις πλάτες του χωροφύλακα για το υποτιθέμενο όφελος μερικών...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε Λ Λ Α Δ Α