Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εθελοντισμός στην πράξη από την IPA


Μια ιδιαίτερη πράξη εθελοντισμού και αλληλεγγύης έγινε σήμερα 23 Δεκεμβρίου 2020 από την αντιπροσωπεία της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών International police association σε συνεργασία με την Τοπική Διοίκηση Αττικής και την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων του Εθνικού Τμήματος.  
Τα μέλη της αντιπροσωπείας με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Εθνικού τμήματος κ. Βλάση Βαλατσό , την Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Ειρήνη Μακρυδάκη και τον Αντιπρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Αττικής κ.Κώστα Ζιάκα προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης και βρεφικά είδη και βρεφικές τροφές για τις γυναίκες και τα φιλοξενούμενα παιδιά του καταστήματος κράτησης Ελαιώνα ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την υπεύθυνη ψυχολόγο κ. Καρακατσάνη για τη λειτουργία τις συνθήκες κράτησης και τις ανάγκες των κρατουμένων γυναικών και των παιδιών τους.





O Πρόεδρος της I.P.A Βλάσης Βαλατσός τόνισε ότι: " Η κοινωνική ευαισθησία μας είναι έμπρακτη. Ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη αποτελούν τις διαχρονικές αξίες που υπηρετούμε στην ipa . Η σκέψη και η διάθεση μας για προσφορά είναι συνεχής και αδιάλειπτη . Με σεβασμό προς τις γυναίκες αυτές και την αναγνώριση ότι όλοι χρειαζόμαστε μία δεύτερη ευκαιρία για να γίνουμε καλύτεροι ως άνθρωποι. Θέλουμε να τους στείλουμε το μήνυμα ότι δεν είναι μόνες και ξεχασμένες."








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια