Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (International police association ) προσφέρει τρόφιμα και παιδικά βιβλία στην ''Κιβωτό του κόσμο"


Με σύνθημα τους: "Τα Χριστούγεννα σημαίνουν ΑΓΑΠΗ" Αντιπροσωπεία της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών /  Τοπική Διοίκηση Αττικής παρέδοσε  τρόφιμα και Παιδικά βιβλία   για τα φιλοξενούμενα παιδιά της Κιβωτού.  Τα παραπάνω είδη  ήταν ευγενική χορηγία των σούπερ μάρκετ: ΠΗΓΗ και ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.




       Τα μέλη της αντιπροσωπείας με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Εθνικού τμήματος και Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Αττικής  κ. Βλάση Βαλατσό , τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων  Αστυνομικό Διευθυντή κ. Καλταμπάνη Σωτήριο, τον Αντιπρόεδρο κ. Ζιάκα Κωσταντίνο και την Α' Αντιπρόεδρο κ.Μακρυδάκη Ειρήνη, ( συγγραφέας του Παιδικού Βιβλίου " ΡΗΓΑΣ Κ9" που δόθηκε ), κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους είχαν μία εποικοδομητική συνάντηση  με τον υπεύθυνο της Κιβωτού κ. Χριστόπουλο, κατά τη διάρκεια της οποίας συμφωνήθηκε η έναρξη σταθερής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, που θα περιλαμβάνει την ανάληψη κοινών δράσεων, Με σκοπό τη στήριξη του θεάρεστου έργου του πατέρα Αντωνίου.




 O Πρόεδρος της I.P.A   διαβεβαίωσε ότι η Τοπική Διοίκηση Αττικής και η μεγάλη οικογένεια της Αστυνομίας θα είναι δίπλα τους  . Κάνοντας πράξη την  Αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό.  Είναι ο μόνος δρόμος για να μπορέσουμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο. Αυτό εξάλλου είναι και το όραμα της i.P.A.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια