Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Aξιωματικών Αττικής: Οι απείθαρχοι ας μιλήσουν πρώτα με όσους έχασαν τους ανθρώπους τους από κορωνοïό




 Η Ελληνική Αστυνομία έχει αναλάβει  το δύσκολο ρόλο του ελέγχου της εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων της κυκλοφορίας  των πολιτών

  και την αναστολή λειτουργίας καταστημάτων λιανικού εμπορίου και υγειονομικού ενδιαφέροντος  για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19.

     Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι σε πολλές περιπτώσεις  η ατομική ευθύνη δεν υπάρχει και πρέπει  σε κάθε έναν αντιδραστικό, απείθαρχο , δύσπιστο  που διαδίδει τις υποτιθέμενες συνομωσίες , ή προσκαλεί σε αντίσταση ή συμπαρίσταται αλληλέγγυα στους προηγούμενους , να υπάρξει και ένας αστυνομικός για να τον ελέγχει για την παραβατική του συμπεριφορά  .

Διερωτώμεθα όλοι αυτοί οι συμπολίτες μας γιατί δεν απευθύνονται στις οικογένειες των θυμάτων από τον Covid -19 για να λύσουν τις απορίες τους ;

     Έχουν αναρωτηθεί ότι μπορεί και οι ίδιοι να υπήρξαν φορείς ή να είναι ασυμπτωματικοί φορείς και με τη συμπεριφορά τους να διαδίδουν τον ιό αφαιρώντας  τη ζωή σε  αθώους συμπολίτες μας;

     Παρά τις προσπάθειες  του  Υπουργού  Προστασίας του Πολίτη, του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας , των Δημοτικών Αρχόντων να τους ευαισθητοποιήσουν συνεχίζουν να συμπεριφέρονται με προκλητικό τρόπο που δε συνάδει σε μία πολιτισμένη κοινωνία.

     Επιπλέον στρέφονται   ενάντια στις αστυνομικές δυνάμεις που έχουν επιφορτιστεί με τον έλεγχο και πιστεύουν ότι έτσι θα σταματήσουν τους περιορισμούς και τις αναστολές.

        Κάνουν τεράστιο λάθος να πιστεύουν ότι μπορούν να εκτονώνουν την ευήθεια τους στις αστυνομικές δυνάμεις είτε τραυματίζοντας αστυνομικούς είτε καταστρέφοντας τις περιουσίες άλλων.

     Ο Έλληνας Αστυνομικός θα συνεχίσει να δίνει την πολλαπλή μάχη του για την αντιμετώπιση της πανδημίας,  παρά τις δυσκολίες και τους κινδύνους που αντιμετωπίζει .

          Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής στηρίζουμε τον κάθε αστυνομικό που εργάζεται νυχθημερόν για να φέρει σε πέρας την αποστολή του και δηλώνουμε ότι με τους νομικούς μας συμβούλους είμαστε δίπλα τους οπουδήποτε μας χρειαστούν .


 Ένωσης Αξιωματικών Αττικής








Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χάχα πλησιάζουν οι κρίσεις των αξιωματικών και οι εργατοπατερες- συνδικαλιστές της ένωσης Αξιωματικών Αττικής άρχισαν φανερά και ξεδιάντροπα πλέον το γλειψιμο υπουργού και υφυπουργόυ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστός. Έχεις απόλυτο δίκιο. Οσφυοκαμπτες αξιωματικοι συνδικαλιστές. Ντροπή....