Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

H Ε.Κ.Α.Μ. Ενισχύεται Με Nissan ΝAVARA


Ενίσχυση της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.) της Ελληνικής Αστυνομίας με Nissan ΝAVARA. Η Ελληνική Αστυνομία εμπιστεύεται το κορυφαίο pickup της Nissan για τις δύσκολες αποστολές της E.K.A.M. Στην άμεση ενίσχυση της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.) της Ελληνικής Αστυνομίας με περιπολικά οχήματα του κορυφαίου Nissan NAVARA, προχώρησε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπογράφοντας προ μηνών σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Τα συγκεκριμένα οχήματα που με την κορυφαία ποιότητα και τις δυνατότητές τους κέρδισαν την απόλυτη εμπιστοσύνη της Ε.Κ.Α.Μ., έχουν τροποποιηθεί κατάλληλα από τη Nissan Νικ. – Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο της Ειδικής Μονάδας της ΕΛ.ΑΣ.

Το Nissan NAVARA είναι το απόλυτο όχημα για την Ε.Κ.Α.Μ., καθώς διευκολύνει τη μετακίνηση της ακόμη και στις πιο δύσβατες περιοχές (ιδίως σε ορεινά εδάφη) όπου καλείται να δράσει, ενώ ταυτόχρονα με μια σειρά από διαμορφώσεις καμπίνας και αμαξώματος, το συγκεκριμένο όχημα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς του εξοπλισμού της υπηρεσίας.

Τέλος, αυτά τα οχήματα διαθέτουν εργάτη τόσο για την ασφάλιση τους σε οριακές συνθήκες όσο και για την καταστροφή εμποδίων. Είναι ακόμη εξοπλισμένα με ηλεκτρονικά βοηθήματα, έτσι ώστε να αποτρέπουν κακόβουλες κινήσεις.

https://mensarena.gr









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εμ η πίτα είναι μεγάλη,να μην φάει και ο θεοχαράκης;Έχουμε για όλους...