Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανήλικα δίδυμα άφησε πίσω του ο πρώτος νεκρός αστυνομικός από COVID19 - Πόσοι νοσηλεύονται σε ΜΕΘ


Το δυσάρεστο νέο για την αστυνομική οικογένεια ήρθε σήμερα, καθώς το Σώμα μετρά τον πρώτο νεκρό του από κορωνοϊό. Πρόκειται για έναν πενηντάχρονο, ο οποίος υπηρετούσε στις Σάπες Ροδόπης και ήταν πατέρας δύο εντεκάχρονων παιδιών. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, το τελευταίο διάστημα ο ιός του είχε προκαλέσει σημαντικό πρόβλημα στον έναν νεφρό και σήμερα κατέληξε.
Πηγές ενημέρωσης του bloko.gr αναφέρουν ότι συνολικά περισσότεροι από πεντακόσιοι αστυνομικοί έχουν προσβληθεί από τον COVID19. 24 από αυτούς νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας, ενώ πέντε βρίσκονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.








Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλό ταξίδι συνάδελφε και θερμά συλληπητήρια στην οικογένειά σου. Δυστυχώς όμως υπάρχουν και κάποιοι στην δική μου υπηρεσία, που ενώ κάποιος φρόντισε να ερθει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για να μας κάνει τεστ, (είχαμε 5 θετικά κρούσματα και 120 άτομα καραντίνα) και αυτός ο κάποιος με προσωπικές του ενέργειες ΄φερνει το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, αυτοί οι συνάδελφοι ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ. Λένε ότι δεν επιθυμούν να κάνουν τεστ και πράγματι δεν είναι υποχρεωτικό. Τι θα κάνουμε όμως οι υπόλοιποι??? Ως πότε θα τους ανεχόμαστε ???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
για να βγει η υπηρεσια καποιοι κρυβουνε κρουσματα