Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μάλαμας και Καπές γνώριζαν για τις κρίσεις στην ΕΛΑΣ - Μια κοινωνική προσφορά του bloko.gr


Το κείμενο που ακολουθεί, εκλάβετε το ως μια κοινωνική προσφορά του bloko.gr στην ευρύτερη αστυνομική οικογένεια, που εξακολουθεί να αιθεροβατεί στις αριστοφανικές νεφέλες της αφέλειας, εκεί ακριβώς που βρισκόμασταν αναπεπταμένοι κι εμείς.
 
Τώρα που και οι δύο έχουν εκλείψει από το δημόσιο βίο, αποδεσμευόμαστε κι εμείς να πούμε κάποια πράγματα, για να διαφωτίσουμε όσο μπορούμε ένα παρασκήνιο στο οποίο βρίσκονται αρκετοί οι μυημένοι και κυρίως οι πολιτικοί ταγοί μας.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν πως μία από τις βασικότερες πηγές ενημέρωσης μας για τις κρίσεις και τις τοποθετήσεις πριν από κάθε ετήσια διαδικασία ήταν κατά κύριο λόγο ο Δημήτρης Μάλαμας και δευτερογενώς ο Καπές. Εξ' όσων επίσης γνωρίζουμε, δικός τους βασικός "επικοινωνιολόγος" των όσων μετέπειτα βλέπαμε σε κρίσεις και τοποθετήσεις ήταν ο Σπύρος Παπαχρήστου, όσιο κι αυτός βρισκόταν στη ζωή. Στη συνέχεια ανέπτυξαν τα δικά τους δίκτυα ενημέρωσης.
 
Πολλές φορές μας εξέπληξαν με την ακρίβεια των ... "προβλέψεων" τους και ειδικά για τις θέσεις κρίσμου και υψηλού ενδιαφέροντος. Προσέξτε. Αυτό που λέμε και κοινοποιούμε ήταν πως γνώριζαν. Αυτό που δεν ξέρουμε κι αλίμονο δεν θα μας έλεγαν ποτέ, ήταν ο βαθμός της επιδραστικότητας τους πάνω στις κρίσεις και στις τοποθετήσεις. Ο Παπαχρήστου την είχε και είναι πανθομολογημένο. Για τους δύο Δημήτρηδες δεν ξέρουμε και γι αυτό θέλουμε να είμαστε ακριβείς στη διατύπωση. Το απαύγασμα του όποιου συμπεράσματος εναπόκειται στη δική σας κρίση.
 
ΥΓ: Το κείμενο αφιερώνεται επίσης σε όλους όσοι μέσα στην οικογένεια της ΕΛΑΣ, στο άκουσμα του ονόματος Μάλαμας, ανασήκωναν ώμο και βλέμμα με δεικτική απορία, προσποιούμενοι άγνοια περί του ονόματος και της υπόστασης.
 
 
 
 
ΥΓ 2: Υποσχόμαστε κι άλλες αποκαλύψεις. Πολύ σύντομα και ειδικά για την υπόθεση που τις τελευταίες ημέρες (;) προκαλεί αναστάτωση στην ΕΛΑΣ. 

ΥΓ 3: Καταθέτουμε τη βεβαιότητα μας πως δεν πρόκειται να εξιχνιαστεί καμία από τις τρεις δολοφονίες/.

ΥΓ 4: Τα τηλέφωνα του Μάλαμα τα εξαφάνισαν οι αστυνομικοί συνοδοί του. Η αστυνομία δεν μπορεί να τα βρει ή δεν θέλει; Εμείς πάντως θέλουμε.
 
 
 
 του Γιώργου Καραϊβάζ
 




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι υπερήφανοι και για αυτά οι συνδικαλιστές της αστυνομίας ή απλώς βολεύονται με το κοκκαλάκι που τους επιτρέπουν να γλύφουν;