Ανέστης Κελεσίδης: Δεν μπορεί να είναι...Αστυνομικός


Ανάρτηση τού Ανέστη Κελεσίδη: Δεν μπορεί να είναι...Αστυνομικός.

-Ο ένστολος"συνάδελφος",που κατέστρεψε την ανθοδέσμη που κατέθεσε γυναίκα στο σημείο της...δολοφονίας ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.

-Κοινός...αλήτης είναι.

-Που δεν έχει θέση στο...Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

-Απάνθρωπη η... πράξη του.

-Που δε συνάδει με...ένστολο υπάλληλο.

 

 
5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπάρμπα,τα αποσιωπητικά που χρησιμοποιείς σε κάθε φράση,τι ρόλο παίζουν?είναι κάποιος μυστικός κώδικας?είναι κάποια ενδειξη ανώτερης νοημοσύνης που σε διακρίνει? μήπως καινούριος κανόνας της ελληνικής γραμμικής? ειλικρινα θέλω να μάθω

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά οι συνδικαλιστές δεν πρέπει να μιλάνε.Και από που κι ως που βγαίνουν στα κανάλια οι συνδικαλιστές και μιλάνε;ποιος τους όρισε εκπρόσωπους τύπου του ΑΕΑ;Να ελεγχθούν πειθαρχικά γι αυτό και το συνάδελφο ας τον κρίνει η φυσική ηγεσία.Από συνδικαλισταράδες δεν θέλουμε καν την άποψη..

Σ είπε...

Θελει να μεγαλοποιησει αυτο που ειδε......κατσε να βαλω κι εγω τιποτα τελειες.....

Νίκος είπε...

Σωστά δεν έχει θέση ούτε στην κοινωνία μας. Να το φυλακίσουμε να τον διαπομπεύσουμε και γιατί όχι να τον αναλάβουν οι '' δημοκράτες'' αναρχικοί, έτσι για παραδειγματισμό, για να καταλάβουν όλοι ότι δεν τα βάζουμε με τα ''παιδιά'' και τα σύμβολα του καθεστώτος. Αν όμως ήταν κάποια ανθοδέσμη για τους νεκρούς της MARFIN,για τους νεκρούς από τα χέρια αριστερών τρομοκρατών, αν ήταν η ελληνική σημαία ή κάποιο μνημείο ήρωα που τόσο απεχθάνονται οι γενίτσαροι των μεγάλων δυνάμεων και της γνωστής πρεσβείας, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπάρμπα,αυτά έχεις να πεις?έλεος,το τερματισες....