Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις στη Ρόδο


Εξιχνιάστηκαν το Σάββατο (19 Δεκεμβρίου 2020) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου δεκατέσσερις διαρρήξεις καταστημάτων και μια κλοπή οχήματος στο νησί της Ρόδου.

Για τις περιπτώσεις αυτές συνελήφθη ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εξέτασης σχετικών καταγγελιών, το Σάββατο πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος να κινείται με κλεμμένο αυτοκίνητο σε επαρχιακό οδικό δίκτυο και επιχείρησε να διαφύγει εγκαταλείποντας το όχημα, ωστόσο αστυνομικοί που διερευνούσαν την υπόθεση τον ακινητοποίησαν.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι ο δράστης τις τελευταίες δύο εβδομάδες διέρρηξε δεκατέσσερα καταστήματα (πρατήρια καυσίμων περίπτερα) στις περιοχές πόλης Ρόδου, Ιαλυσού, Κρεμαστής, Παστίδας και Μαριτσών, προκαλώντας φθορές και αφαιρώντας χρηματικά ποσά - προϊόντα.

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων διαρρηκτικά εργαλεία, το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ και το κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο αποδόθηκε στον δικαιούχο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια