Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκδόθηκε η Διαταγή για τις μετακινήσεις αστυνομικών με τα Μ.Μ.Μ.


Eνημέρωση από την Ένωση Αθηνών

Σε συνέχεια του υπ’ αριθ. 305/4ε από 10/12/2020 εγγράφου μας, ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι εκδόθηκε η υπ’ αριθ. 1647/20/2813691 από 24/12/2020 Διαταγή του Α.Ε.Α./Κ.Δ.Υ. & Α.Δ./Δ.Α.Π./Α.Ε.Α., , η οποία εστάλη μέσω του POL στις Αστυνομικές Υπηρεσίες και στην οποία περιγράφεται αναλυτικά η διαδικασία για την ανανέωση των καρτών ελεύθερης μετακίνησης με τα Μ.Μ.Μ., για τους συναδέλφους που υπηρετούν στο Λεκανοπέδιο.

 

Επισημαίνεται ότι η φόρτιση πραγματοποιείται σε αυτόματο μηχάνημα έκδοσης Καρτών και η ενεργοποίηση σε πύλη ή επικυρωτικό μηχάνημα λεωφορείου, εντός των χρονικών ορίων που ορίζεται στη Διαταγή ώστε να μην επέρχεται δυσλειτουργία στην όλη διαδικασία.

 

  Είναι πολύ σημαντικό όλοι οι υπηρετούντες συνάδελφοι στην Αττική να επαναφορτίσουν τις κάρτες για τις υπηρεσιακές μετακινήσεις τους με τα Μ.Μ.Μ. ώστε να αντιληφθεί και η Πολιτεία την αναγκαιότητα αυτού του μέτρου, καθόσον όπως ενημερωθήκαμε, πολύ μεγάλος αριθμός αστυνομικών δεν έχει προβεί στην επαναφόρτιση των καρτών τους εντός της προηγούμενης προθεσμίας.

 

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

 

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

 

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος





easya.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια