Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιάννης Αραμπατζής: Την επόμενη φορά ο συνάδελφος ας επικοινωνεί με το συνδικαλιστικό φορέα


Κείμενο τού Γιάννη Αραμπατζή: Σχετικά με το δημοσίευμά σας με τίτλο "Πρωτόγονες καιαπάνθρωπες διαταγές στο Βόρειο Αιγαίο - κείμενο αστυνομικού" επισημαίνουμε τα ακόλουθα:

Το μεσημέρι της 29-12-2020 όντως δόθηκε διαταγή από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου προς τους Αξιωματικούς του Νομού να βρίσκονται στις Υπηρεσίες τους το βράδυ της παραμονής πρωτοχρονιάς. Μετά την άμεση παρέμβαση της Ένωσής μας, διευκρινίστηκε ότι η διαταγή εκδόθηκε εκ παραδρομής και κατά παρερμηνεία των οδηγιών της ηγεσίας, για την έντονη παρουσία της αστυνομίας στους δρόμους προς εφαρμογή των μέτρων για τον κορωνοϊό και την αυστηρή εφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδίου. Άμεσα, η διαταγή αυτή βγήκε σε ορθή επανάληψη, χωρίς να δημιουργηθεί καμία υπηρεσιακή ανωμαλία και ενημερώσαμε σχετικά τα μέλη της Ένωσής μας.

Παρακαλούμε τον "ευσυνείδητο αστυνομικό" που (δεν) υπογράφει το κείμενο του άρθρου, την επόμενη φορά να απευθυνθεί στο συνδικαλιστικό του φορέα για την προάσπιση των υπηρεσιακών του συμφερόντων και δικαιωμάτων.

 

-- 

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας
Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Ιωάννης Αραμπατζής

 









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σας πείραξε ε; Μήπως κ πειράξουν τα ιερά κ τα όσια των αξιωματικών. Άκου Εκ παραδρομής ρε καλά κάνουν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφού πρόκειται περί αρίστων. Ψάχνεις να βρεις έναν μέτριο κ δεν βρίσκεις