Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στη Σάμο επιμένουν να αγνοούν ΠΔ και κανονισμούς - καταγγελία αστυνομικού


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού – αναγνώστη του bloko.gr: Σας είχα στείλει ένα μήνυμα για να καταγγείλω τη χρησιμοποίηση νέων συνοριακών φυλακών φυλακών στη Δ.Α. Σαμου σε υπηρεσίες που δεν προβλέπεται από κανενα Π.Δ. και καμία κανονίστικη διαταγή όπως στο Γραφείο Εγγληματολογικων Ερευνών και στο Τμημα Τροχαίας Σαμου. 

Μετά την πρώτη δημοσίευση το αρχηγείο επικοινώνησε με τη Δ.Α. Σαμου όπου έδωσε της εξηγήσεις της και παρά τις συστάσεις του αρχηγείου να εκτελούν τις υπηρεσίες που προβλέπεται , η Δ.Α. Σαμου πάλι ενεργεί με βάση δικούς της κανονισμούς και νόμους.

Παρά την παρέμβαση του αρχηγείου η Δ.Α. Σαμου αποφάσισε να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τους συγκεκριμένους συνοριακούς φυλακες στο τμημα τροχαίας Σαμου και το γραφείο εγκληματολογικών ερευνών με μια διαφορα. Να φαίνεται στο σύστημα police online ότι εκτελούν υπηρεσία στην οργανική τους όπως είναι το Τμημα δίωξης Μετανάστευσης ΑΛΛΑ να εργάζονται στο τμημα τροχαίας Σαμου και το γραφείο εγκληματολογικών ερευνών ΧΩΡΙΣ να φαίνεται στο σύστημα ότι υπηρετούν σ αυτές τις υπηρεσίες παρά μόνο να συμπληρώνεται με στύλο η μαρκαδόρο το όνομα τους στο φύλλο υπηρεσιας των ανωτέρω υπηρεσιών.

Όπως φαίνεται η Δ.Α. Σαμου συνεχίζει να αγνοεί το αρχηγείο και λειτουργεί προφανώς με δικά της Π.Δ. και κανονισμούς









Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε όποιον δεν αρέσει υπάρχει και το εσωτερικών.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δώσεεεε πόνοοοο!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάθε μέρα διαβάζουμε για τη Σαμο... Άλλοι για τα μόρια και άλλοι για το μαρούλι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εδώ πήγαν συνοριακοί στη Ε.Υ.Π. η τροχαία και τα Α.Τ. μας πείραξαν???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να έχεις μπει με 17.000 μόρια να είσαι σε Α.Τ Αθηνών χωρίς ρεπό, να θες ακόμα 10 χρόνια για να πας έστω Θεσσαλονίκη, η να είσαι απ το 2010 στην Δίας πάνω στην μηχανή και ο ΣΦ ορισμένου χρόνου να κάνει τον τροχονόμο στην Σάμο.Αξία ανεκτίμητη !!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πεστα μεγαλε!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλοι τα έχετε-κράζετε τους σφοχ.. Οκ μπήκαν σε χρόνο ρεκόρ. Με λίγη εκπαίδευση..και σε θέσης μην αρμόδιες.. Το συστημα φταίει.. Οχι τα παιδια που μπήκαν για ένα καλυτερο μέλλον.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν μου έλεγε κάποιος πριν 1,5 χρόνο ότι θα γέμιζαν τα νησιά σφ και μόνο χρέη συνοριοφύλακα δεν θα έκαναν, θα του απαντούσα :
Ούτε με ΠΑΣΟΚ δεν γίνονται αυτά!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μιλήστε με δικηγόρο για υπέρβαση εξουσίας κ παράβαση καθήκοντος κατά παντός υπευθυνου.