Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γυμνό και χωρίς κανένα στοιχείο το πτώμα που βρέθηκε σε βαλίτσα στα Βίλια


Όλες τις υποθέσεις εξαφανίσεων των τελευταίων δυο – τριών μηνών έχουν αρχίσει και ξανακοιτούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας μετά τον εντοπισμό της γυναίκας μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια Αττικής.

Μέχρι αργά το βράδυ, κλιμάκιο αστυνομικών ήταν στο σημείο και προσπαθούσε να συλλέξει στοιχεία από τον χώρο όπου βρέθηκε η βαλίτσα.

«Είναι δύσκολο να βρούμε στοιχεία καθώς έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα και οπωσδήποτε έχουν υπάρξει αλλοιώσεις. Είναι σχεδόν αδύνατο να βρούμε π.χ. ίχνη από λάστιχα αυτοκινήτου που ενδεχομένως χρησιμοποίησε ο δράστης για να την μεταφέρει στο συγκεκριμένο σημείο» λέει στο astinomiko.gr αστυνομικός της Ασφάλειας.

Ωστόσο, από την πρώτη εξέταση οι αξιωματικοί φαίνεται να έχουν καταλήξει σε κάποια πρώτα συμπεράσματα. Το θύμα είναι κάτω από 40 ετών, αδύνατη και μικροκαμωμένη.

Από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά δεν φαίνεται να κατάγεται από κάποια χώρα της Ασίας ή της Αφρικής. Ο δράστης την σκότωσε και πολύ γρήγορα την έβαλε μέσα στην βαλίτσα προτού το σώμα εμφανίσει σημάδια ακαμψίας καθώς κάτι τέτοιο θα τον δυσκόλευε.

Επίσης, η γυναίκα δεν φορούσε ρούχα παρά μόνο το εσώρουχο της και αυτή είναι μια ακόμα ένδειξη που κάνει τις αρχές να πιστεύουν ότι ο δολοφόνος δεν ήθελε να δώσει γρήγορα και με εύκολο τρόπο στοιχεία για την ταυτοποίηση του θύματος.

«Θα χρειαστεί ειδική διαδικασία για να πάρουμε αποτυπώματα, καθώς έχει περάσει καιρός, αλλά τουλάχιστον έχουμε γενετικό υλικό από το θύμα για να το συγκρίνουμε με DNA γυναικών που έχουν εξαφανιστεί» λέει αστυνομικός που ασχολείται με την υπόθεση.

Από την πρώτη εξέταση, αν και το πτώμα θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική υπηρεσία για νεκροψία και νεκροτομή, δεν υπάρχουν εμφανείς εξωτερικές κακώσεις.

«Μας ενδιαφέρει η αιτία θανάτου ή σε τι κατάσταση ήταν η γυναίκα όταν δολοφονήθηκε. Ίσως να μην είχε τις αισθήσεις της ή να έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση» λέει αστυνομικός.

Σε αυτό πάντως που φαίνεται να καταλήγουν οι αστυνομικοί είναι το γεγονός ότι ο δράστης σε άλλο σημείο την σκότωσε και στη συνέχεια την μετέφερε στα Βίλια. Σίγουρα, δεν ήθελε η βαλίτσα να εντοπιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα από κάποιον περαστικό.

Τα σχέδια του όμως φαίνεται ότι χάλασε η απόφαση της Πολιτείας να επιτρέψει και πάλι το κυνήγι και έδωσε το «πράσινο φως» στους λάτρεις του σπορ να πάρουν τα όπλα τους και να πάνε προς το βουνό.

Έτσι έγινε και χθες το μεσημέρι όταν μια παρέα κυνηγών εντόπισε την βαλίτσα και ειδοποίησε την αστυνομία.

 

https://astinomiko.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια