Ένωση Ν/Α: Προσφορά του γιορτινού τραπεζιού στους συναδέλφους μέλη μας που έχουν τρία τέκνα και άνω


Διαβάστε την ανακοίνωση

Την Τρίτη 22/12/2020 και ώρα 19:00 ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Ηλίας Βρέντας πραγματοποίησε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών Επαγγελματιών και Παραγωγών της Περιφέρειας Αττικής. Αποτέλεσμα αυτής ήταν να εξασφαλιστεί δωρεάν το γιορτινό τραπέζι των οικογενειών των μελών της Ένωσής μας, που έχουν τρία τέκνα και άνω. 

Ειδικότερα, η Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών Επαγγελματιών και Παραγωγών της Περιφέρειας Αττικής, προσφέρει για τα μέλη της Ένωσής μας τρόφιμα (φρούτα, λαχανικά και κρεατικά), τα οποία θα διανεμηθούν από το γραφείο της Ένωσής μας (για τα μέλη μας που έχουν τρία τέκνα και άνω).
Είναι μία συμβολική χειρονομία της ανωτέρω Ομοσπονδίας, η οποία μέσω αυτής της ευγενικής χορηγίας θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους Έλληνες αστυνομικούς, οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά δίπλα στον πολίτη, προστατεύοντας τη δημόσια ασφάλεια και τη δημόσια υγεία.
Την Ένωσή μας εκπροσώπησε ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ηλίας Βρέντας συζητώντας εκτενώς μεταξύ άλλων τα τρέχοντα ζητήματα και προβλήματα της καθημερινότητας, με τον Προέδρο της Ομοσπονδίας Κωνσταντίνο Στουραΐτη, τη Γενική Γραμματέα Σπυριδούλα Αρκαδινού, τον Α΄ Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Πόντο, τον Β΄ Αντιπρόεδρο Γεώργιο Πετάκο, το μέλος Δ.Σ. και Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων του Σωματείου Επαγγελματιών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Ανατολικής Αττικής «ΕΡΜΗΣ» Βασίλειο Καλαμιώτη, το μέλος του Δ.Σ. Καπάρο Κωνσταντίνο. Επίσης στην συνάντηση παρευρέθη και ο Ταμίας του Σωματείου Επαγγελματιών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Ανατολικής Αττικής «ΕΡΜΗΣ» Κωνσταντίνος Ανδριανός καθώς και το μέλος Ευθύμιος Δελόγλου.
Αποφασίστηκε η κοινή δράση προς όφελος τόσο των συναδέλφων μας, όσο και των εργαζομένων του κλάδου λαϊκών αγορών, επαγγελματιών και παραγωγών.
Η παραλαβή των τροφίμων από τους δικαιούχους θα πραγματοποιείται από το γραφείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής στη Γλυφάδα, οδός Βορείου Ηπείρου αρ. 50, 
1ος όροφος. Ώρες προσέλευσης, καθημερινά από τις 10:00΄ έως 15:00΄ (εκτός Παρασκευής 25/12, Σαββάτου 26/12 και Παρασκευής 01/01/2021).
Ευχαριστούμε θερμά τον Προέδρο της Ομοσπονδίας Κωνσταντίνο Στουραΐτη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για αυτήν την ευγενική χορηγία, η οποία αποδεικνύει περίτρανα την καθολική αναγνώριση του κοινωνικού έργου που επιτελούν οι Έλληνες αστυνομικοί.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ         ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΝΙΚΟΣ