Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Καλλιακμάνης: Εντελώς άστοχες και ανυπόστατες τέτοιες δηλώσεις


Ανάρτηση του Γιώργου Καλλιακμάνη, προέδρου της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Να αφήσουν τα παιδιά των αστυνομικών αλλά και οποιασδήποτε άλλης ομάδας εργαζομένων ήσυχα, διότι τα παιδιά δεν έχουν κανένα μερίδιο ευθύνης ούτε ντροπής, ειδικα για τις πολιτικές που ακολουθήθηκαν μετά την δεκαετία του πενήντα η του εξήντα , πόσο μάλλον των αστυνομικών που μόνο περηφανια μπορούν να νιώθουν που ο γονιός τους, η σε κάποιες περιπτώσεις οι γονείς τους ,φυλάνε στην κυριολεξία Θερμοπύλες. Προστατεύουν τον πολίτη, τους θεσμούς και την δημοκρατία, συνέβαλαν αποτελεσματικά έτσι ώστε, η Ελλάδα να σταθεί όρθια στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. Έβαλαν και βάζουν τα στήθια τους μπροστά καθημερινά για την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας αλλά και για την αποτροπή της διάδοσης του ιού.

Οπως σίγουρα δεν ευθύνονται και δεν πρέπει να ντρέπονται τα παιδιά όλων αυτών που με την πολιτική τους διαχρονικά οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή ή ανάγκασαν τους αστυνομικούς και ολους τους άλλους εργαζόμενους, καθώς και τους συνταξιούχους, να περιμένουν καρτερικά στις ουρές έξω από τα ΑΤΜ όταν χρεοκόπησαν την χώρα μας.

Εντελώς άστοχες και ανυπόστατες τέτοιες δηλώσεις, ακόμα και αν είναι αποτέλεσμα πολιτικών αντιπαραθέσεων που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν και δεν επιτρέπουν σε κανένα τέτοιες εκφράσεις.









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε αυτογκόλ, με τέτοιες δηλώσεις δεν μπορείς να ξαναγίνεις κυβέρνηση, μένει στην αριστερή του ατζέντα που το μόνο που θα καταφέρει είναι να φτάσει σε ποσοστά μονοψήφια. Αυτό θα έχει κόστος για την εσωτερικη δημοκρατία στα σώματα Ασφαλείας, στα οποία ως κυβέρνηση δυστυχώς δεν έκανε όσα έπρεπε και φάνηκε η ασχετοσύνη των αρμοδίων υπουργών των κυβερνήσεών του.