Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιστολή ΠΟΑΞΙΑ προς τον Πρωθυπουργό σχετικά με την αύξηση της ειδικής αποζημίωσης νυχτερινής αποσχόλησης

Διαβάστε την επιστολή της ΠΟΑΞΙΑ προς τον Πρωθυπουργό: Ως γνωστό, η Ελληνική Πολιτεία, αλλά και εσείς προσωπικά, έχετε αναγνωρίσει τη μεγάλη προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο, ιδιαίτερα από τις αρχές του έτους έως τώρα, στους τομείς της αντιμετώπισης της πανδημίας του COVID-19, του μεταναστευτικού
προβλήματος και τη διασφάλιση του κλίματος σταθερότητας και ασφάλειας στη χώρα. Ωστόσο, η αναγνώριση για την προσφορά αυτή, δεν έχει μετουσιωθεί μέχρι σήμερα τουλάχιστον σε κάποια υλική ή άλλης μορφής ανταμοιβή προς τα στελέχη και το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, εκ μέρους της Πολιτείας.

Αντίθετα μάλιστα, από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, για άλλη μία φορά,- όπως πληροφορηθήκαμε, απερρίφθη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για αύξηση των ωρών της ειδικής αποζημίωσης νυχτερινής απασχόλησης, δηλαδή για την πληρωμή πραγματικών ωρών εργασίας που παρασχέθηκε από χιλιάδες συναδέλφους και συναδέλφισσές μας.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Πέραν της εκ μέρους σας αναγνώρισης της προσφοράς μας, δια της παρούσης αιτούμαστε να συμμεριστείτε το δίκαιο του αιτήματός μας και να παρέμβετε στα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου να αρθεί η συντελούμενη αδικία σε βάρος μίας κατηγορίας σκληρά εργαζομένων, όπως είναι οι άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας. Πολλά έχουν προσφέρει στον τόπο το τελευταίο διάστημα και θα συνεχίσουν προφανώς να το πράττουν ως θεματοφύλακες των θεσμών, αλλά την ίδια ώρα οφείλουν όχι μόνο να διεκδικούν αλλά και να καταγγέλλουν κάθε πράξη ολιγωρίας ή και απαξίωσής τους.











Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιά τα 1000 ευρώ επίδομα το ξεχασατε νά τον πείτε η ντρέπεστε ???? Ξυπνάτε!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το επίδομα εδώ και τώρα.Η εξαπάτηση έχει όρια!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν πειράζει ας μη δώσουν τα αυτονόητα.Την επόμενη φορά θα τους κάνουμε αξιωματική αντιπολίτευση.Αυτό να το θυμούνται!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δε θέλουμε ούτε επίδομα ούτε νυχτερινά ούτε τίποτα.Θέλουμε να ξαναέρθει η στιγμή της κάλπης για να σας τιμωρήσουμε..
Ο χρήστης Νέμεσις είπε…
Μαύρο στον Μαυρογιαλούρο! Και μαύρο δαγκωτο!!!