Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρυσοχοΐδης: «Είμαστε θωρακισμένοι» απέναντι σε νέα προβοκάτσια Ερντογάν με το μεταστευτικό


«Είμαστε έτοιμοι, είμαστε θωρακισμένοι», τονίζει το podcast του «ΘΕΜΑ 104,6» ο Μ. Χρυσοχοΐδης, σχετικά με το ενδεχόμενο να επιχειρήσει νέα κρίση στο μεταναστευτικό ο Τ. Ερντογάν. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισημαίνει την ανάγκη να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά συνέχεια, καθώς οι Τούρκοι επινοούν συνεχώς νέους τρόπους, ιδρύουν ακόμη και εταιρείες, για να φέρουν βάρκες με μετανάστες στα ελληνικά νησιά.

Στο ερώτημα αν η αστυνομία το παράκανε ή αν έκανε τα στραβά μάτια στο θέμα των ελέγχων για τον κορωνοϊό ο κ. Χρυσοχοΐδης απαντά πως η αστυνομία έκανε τη δουλειά της και απορρίπτει την κατηγορία για παραβίαση δημοκρατικών δικαιωμάτων. «Αυτό δεν έχει απολύτως καμία υπόσταση», λέει χαρακτηριστικά.

Χιλιάδες αστυνομικοί είναι στους δρόμους για την προστασία των υποδομών του εμβολιασμού, προσθέτει και ζητά από τους πολίτες να κάνουν υπομονή: «Δεν αξίζει τον κόπο ένα γλέντι που θα οδηγήσει σε απώλειες ανθρώπων». Στο πλαίσιο αυτό, δίνει συγχαρητήρια στους πολίτες γιατί ήταν υποδειγματικοί στην τήρηση των μέτρων τα Χριστούγεννα.

Ασφαλώς και θα συλληφθεί ο κ. Παππάς, δηλώνει τέλος για τον φυγόποινο υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής.


Γιάννης Αντύπας

https://www.protothema.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια