Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θωμάς Μπόζιαρης: Σήμερα η Πολιτεία Τίμησε Δύο ΗΡΩΕΣ!!


Ανάρτηση τού Θωμά Μπόζιαρη, προέδρου των Συνοριακών Αττικής: Με την απονομή του Αστυνομικού Σταυρού Εξαιρετων Πράξεων στον Ανθυπαστυνόμο ΚΟΥΛΗ Κωνσταντίνο και στον μετά θάνατο Συνοριακό Φύλακα ΣΟΜΠΟΝΗ Κωνσταντίνο, το οποίο παρέλαβε ο Πατέρας του μέσα σε συγκινησιακή φόρτιση, η Πολιτεία αναγνώρισε τις ενέργειες τους, ΩΣ ΜΙΑ ΕΞΑΊΡΕΤΗ ΠΡΆΞΗ ΑΥΤΟΘΥΣΊΑΣ .

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνοριακών Φυλάκων Αττικής εκφράζει την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες του , που έστω και την ύστατη ώρα, η Πολιτεία αναγνώρισε την Αυτοθυσία τους και Τίμησε σήμερα Αυτούς τους ΗΡΩΕΣ.

Η απονομή έλαβε χώρα στο Αστυνομικό Μέγαρο Αθηνών, σε μια σεμνή τελετή, δια του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, Υπο/γου κ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γεώργιου.

Θερμά

συγχαρητήρια

σε όλους.!!

Η Αυτοθυσία είναι μια πράξη αρετής, πλήρους ανιδιοτέλειας και αλτρουισμού!!!!!

Δεν πρέπει να ξέχναμε τους ήρωες του καθήκοντος οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στον βωμό της προστασίας του κοινωνικού συνόλου.





 









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ζήτω ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ συνοριοφύλακας ΣΟΜΠΟΝΗΣ Κων/νος και ο Ανθ/μος ΚΟΥΛΗΣ Κων/νος. ΗΡΩΕΣ. Τώρα ας δείξει η Πολιτεία και έμπρακτα την ευγνωμοσύνη της. Εκτός του ήρωα συνοριοφύλακα ,που δικαιωματικά με την ζωή του, κατοχύρωσε το ότι κάποιος συγγενής του ,θα εισέλθει στην ΕΛ.ΑΣ , εις ένδειξη ευγνωμοσύνης για την θυσία του, ας περάσει και σχέδιο νόμου, ώστε οι τιμημένοι ήρωες της ΕΛ.ΑΣ ( με Αστυνομικό Σταυρό ή Αστυνομικό Αριστείο Ανδραγαθιας ) να μπορούν οι συγγενείς τους ή τα τέκνα αυτών , να εισαχθούν στην ΕΛ.ΑΣ. Έστω με κάποια παραπάνω μόρια. Εδώ πολλές φορές, προβλέπεται για πλημμυροπαθεις, πυροπαθείς και σεισμόπληκτους. Η Πολιτεία ας κάνει επιτέλους το χρέος της απέναντι στους ήρωες και όχι μόνο το παράσημο και το χτύπημα στην πλάτη με ωραία λόγια. Αλλιώς ας το ζητήσουν οι συνδικαλιστές μας. Το οφείλουμε στους ήρωες αυτούς , που έβαλαν το καθήκον , ακόμη και πάνω από την ζωή τους. Το πράττει η Πολιτεία για τους νεκρούς. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΑΤΤΕΙ. Οι ζωντανοί όμως?? Ήρωες είναι και αυτοί. Δικαίωση και για αυτούς τώρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυο ήρωες.!!! Ο ένας μάλιστα νεκρός και τους απένειμε τα μετάλλια ο Γαδαρχης. Οι αντιστρατηγοι βαριόταν να σηκωθούν απο την καρέκλα τους και να παραστούν στην τελετή. ΝΤΡΟΠΉ ΤΟΥΣ. Αν ήταν καμία δεξίωση για φαγητό, πρώτοι θα πήγαιναν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχεις απόλυτο δίκιο. Στην τελετή αυτή δεν είχε φαγητό να φάνε. Άρα γιατί να πανε οι αντιστρατηγοι;; Το ντροπή τους είναι λίγο.