Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δωρεά δώδεκα προστατευτικών κρανών μοτοσικλετιστή από τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών σε Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας


Eυχαριστήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

Ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών, έπειτα από πρόταση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, δώρισε δώδεκα προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστή, ελεύθερου χρωματισμού, σε υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Τα κράνη παρεδόθησαν την 2 Δεκεμβρίου 2020 από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Γεώργιο Μιχαλόπουλο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας κ. Χαράλαμπο Τσίτσικα και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στους Διοικητές και εκπροσώπους των Αστυνομικών υπηρεσιών και θα ενισχύσουν σημαντικά τον υλικοτεχνικό μας εξοπλισμό.

Ευχαριστούμε θερμά για αυτή την πρωτοβουλία το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠΑ κ. Παναγιώτη Τσώνη για την σημαντική στήριξη που παρέχει στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αχαΐα, ενώ παράλληλα θέλουμε να τονίσουμε ότι, η δωρεά του οργανισμού αποτελεί γνήσια έκφραση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια