Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Φωτεινός Παγιαύλας για τον έλεγχο σε ηλικιωμένη


Aνάρτηση του Φωτεινού Παγιαύλα

Σήμερα σταμάτησα για έλεγχο ηλικιωμένη με το όχημά της. Είχε πατερίτσα δίπλα της στην πλευρά του συνοδηγού. Της ζήτησα να δω μήνυμα ή έντυπο μετακίνησης. Μου είπε ευγενέστατα «δεν πολυβγαίνω απ’ το σπίτι, δεν μπορώ να περπατήσω, βγήκα γιατί ήθελα να δω την Αθήνα στόλισμένη. Το έγραψα και στο χαρτί, ορίστε».

Και πράγματι άμα μπορείτε να δείτε στη κουνημένη φώτο, έχει τικάρει το Β6 «Σύντομη μετακίνηση, κοντά στην κατοικία μου, για ατομική σωματική άσκηση (εξαιρείται οποιαδήποτε συλλογική αθλητική δραστηριότητα) ή για τις ανάγκες κατοικιδίου ζώου.» και δίπλα σε αυτό πρόσθεσε γραπτώς «μια βόλτα για να δω τη στολισμένη Αθήνα».

Αυτό που έκανε η κυρία φυσικά δεν το προβλέπει ο νομοθέτης. Δεν προβλέπει το γράμμα του Νόμου (sic) «παίρνουμε το αμάξι μας για να δούμε την Αθήνα στολισμένη»! Οπότε η μετακίνησή της ήταν άσκοπη. 300 ευρώ είναι το πρόστιμο που έχει οριστεί.

Της έκανα συστάσεις, ευχηθήκαμε χρόνια πολλά και την άφησα να πάει στο καλό. Ούτως ή άλλως δεν θα κατέβαινε από το όχημά της, δηλαδή επί της ουσίας δεν υπήρχε περίπτωση να κόλλαγε κάποιον ούτε να κολλούσε από κάποιον. Με την Ερμού εδώ και λίγες μέρες να είναι φίσκα από κόσμο...

 

 


Δημήτρης Καπαραλιώτης

Το επαθα με καρκινοπαθη σαλαμινα μου πε 3 μηνες μου δωσαν να δω τα μερη που πηγαινα .....πριν φυγω ...εγινα μαρτυρας και στη διαθηκη του ...ο κοσμος χρειαζετε αγαπη και κατανοησ









Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Δε νομίζω ότι πρέπει να "διαφημίσει" την καλή του πράξη να μην κόψει πρόστιμο στην κυρία. Αλλά μιας και το έκανε θα πρέπει να αναλάβει και το κόστος δηλαδή να διωχθεί ποινικώς για παράβαση καθήκοντος και να του επιβληθεί η νόμιμη πειθαρχική ποινή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και πολυ καλά επραξες συνάδελφε. Ας παραδειγματιστουν και οι Κρητικοί συνάδελφοι που έκοψαν πρόστιμα 900 ευρώ σε πατερα και δυο γιους για υπεράριθμα άτομα στο αυτοκίνητο. ΕΛΕΟΣ.Ο νόμος είναι νόμος αλλά ας βάλουμε και λίγο τη λογική και το μυαλουδάκι μας να δουλέψει!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλοι έχουμε κρίση και ξέρουμε πότε πρέπει να επιβληθούν πρόστιμα.Δεν βγάλαμε τη ντουντούκα όμως
Ο χρήστης tU!ipas είπε…
Χαλάρωσε λίγο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αύριο συνάδελφε να πας στην Ερμού να κάνεις συστάσεις και να βγάλεις και φώτο να μάθουμε τι έκανες!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι λες ρε μεγάλε; εμείς που βρισκόμαστε όλη μέρα στο πεζοδρόμιο αλίμονο αν κάναμε παρόμοιες αναρτήσεις...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή ερμήνευσε και αποφάσισε επί του Φ.Ε.Κ. το οποίο το υπογράφει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Νιώθει ότι είναι ένα κράμα μεταξύ Σόλωνα και Λυκούργου με ψήγματα από Δράκοντα. Συνάδελφε καλωσόρισες στο Πάνθεον των μεγάλων νομοθετών.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κυριε συναδελφε μονο το οτι προεβεις στην δημοσιοποιηση ενος απλου καθημερινου ελεγχου οπως τοσους αλλους εχουμε και οι ιδιοι ενεργησει κανοντας αλλοτε δεκτες και αλλοτε οχι τις αιτιασεις των πολιτων, δειχνει οτι εχεις θεμα αυτοπροβολης και μονο οπως τοσες αλλες φορες εχεις πραξη, δεν εκανες και κανα κατορθωμα, κρινε και ενηργησε οπως νομιζεις στον καθε ελεγχο αλλα δεν ειναι αναγκη να μας το κοινοποιεις ειναι σαν να λες εμεις οι αλλοι ημαστε "κακοι" γιατι πιθανον να βεβαιωναμε παραβαση, αν και σιγουρα δεν ηθελες αυτο να προβαλεις, κανε τη δουλεια σου λοιπον και μεινε ασφαλης, καλες γιορτες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς η δημοσιοποιηση της πράξης αναιρεί τα πάντα. Και για αυτό συνιστά λάθος κίνηση!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ασε μας Φωτεινουλη,απο ολο αυτο το μπαχαλο βγηκες να μας πεις ποσο σημαντικη πραξη εκανες.Συγχαρητηρια λοιπον!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σιγα ρε μπομπο εσυ..να διωχθει ποινικως λεει..σιγα μην τον στειλουμε κ στην κρεμαλα..κατι τετοιοι χαλανε την εικονα της ΕΛ.ΑΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γνώμη μου :
-καταρχάς τεράστιο λάθος η προβολή της "μη" ενέργειας του ως όφειλε ως αστυνομικός. Εφαρμόζουμε τον νόμο, δεν νομοθετουμε κ επ ουδενί δεν κρίνουμε αυτόν δημόσια. Το αντίθετο προβλέπεται κ καλώς έχει συνέπειες.
-λεει πως την "χάρισε" στη γιαγιά γιατί ξέρει πως δεν θα κολλήσει κανέναν μιας δεν θα κατέβει από το αμάξι εν αντιθέσει με αυτούς που στριμωχνονται σην Ερμού.Που το ξέρει πως κ οι άλλοι δεν επικαλούνται ίδιους λόγους κ πως η γιαγιά δεν θα κατέληγε Ερμού;Είναι σίγουρος;
Για να πάω στον επίλογο. Δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος συνάδελφος το κάνει για αυτοπροβολή, για να φανεί καλή ψυχή,αντικυβερνητικος, ευαίσθητος, για να την πει σε αυτούς που γράφουν γιαγιάδες. Αυτό που δεν ξέρω και δεν καταλαβαίνω είναι για ποιο λόγο οι αναρτήσεις του και θέσεις του κατά καιρούς έχουν τόσο αξία και αναδεικνυονται με τόση προθυμία και ευκολία από το σαιτ....


Ο χρήστης Unknown είπε…
Στην κρεμάλα γρήγορα. Άκου τη έκανε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συν αδελφοι Λάθος Πλιν αδελφοί Σωστό !😡
Ο χρήστης Πρώην αρχ/ξ β είπε…
Ο αστυνομικός έχει στην "φαρέτρα" του τον νόμο αλλά και την κρίση του. Ευτυχώς το εφάρμοσα τα χρόνια που υπηρέτησα και αν μη τι άλλο είμαι βεβαιος:ότι δεν αδίκησα κανέναν και έχω ελαφρά συνείδηση. Αλίμονο αν εφαρμόσεις τον νόμο χωρίς την αντικειμενική - σωστή-κρίση που οφείλεις στον εαυτό σου κ στην κοινωνία. Είναι σίγουρο ότι θα αδικήσεις και στο τέλος αν έχεις και κάποιους στο "πλευρό" σου θα τους χάσεις κι αυτούς. Τέλος σκεφτείτε αν υπάρχει έστω και ένας που δεν παράνομησε ούτε μια φορά απ όλους μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν θα χρησιμοποιήσω τον όρο <>, που χρησιμοποίησε βουλευτίνα στη Βουλή, αλλά μου φαίνεται ότι επιζητείς την δημοσιότητα και δεν μπορώ να δικαιολογήσω την δημοσίευση. Κάνε την δουλειά σου, όπως υποχρεούσαι να κάνεις εσύ και οι υπόλοιποι συνάδελφοί σου και άσε τις προβολές, ο κόσμος θα κρίνει τις πράξεις του καθενός.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνω με ολα και ειδικα με το ερωτημα σου κλεινοντας