Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γερακαράκος: Και οικονομικός ο αντίκτυπος από το βαθμολόγιο


Παραθέτουμε δήλωση του προέδρου της ΠΟΑΣΥ, μετά την ανακοίνωση στη Βουλή από τον κ. Χρυσοχοΐδη, της διαμόρφωσης νέου βαθμολογίου για τους αστυνομικούς. 
 
Με την τοποθέτηση στη Βουλή από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την θέσπιση νέου βαθμολογίου στα Σώματα Ασφαλείας, μία ακόμα μακρά και επίπονη συνδικαλιστική διεκδίκηση, αλλά και ένα προσωπικό μου στοίχημα φαίνεται να υλοποιείται.

Εξέλιξη, ελπίδα, προσδοκία, μόρφωση, καθώς και οικονομικό αντίκτυπο στους συναδέλφους μου και κυρίως στη ραχοκοκαλιά της Ελληνικής Αστυνομίας.
Και δεν είναι το μόνο την τελευταία περίοδο!
Ανωτατοποίησή της Σχολής Αστυφυλάκων, ρύθμιση του πόθεν έσχες των αστυνομικών και άλλα επιμερους.

Φυσικά δεν εφησυχάζουμε, ούτε σταματούμε εδώ!
Όμως φαίνεται ότι το συνδικαλιστικό μας κίνημα σωστά και αποδοτικά πορεύεται και εμείς οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αστυνομικών δίνουμε «τον αγώνα τον καλό». Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε!








Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ανέκδοτο της ημέρας...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
προσεχε μη σκισεις καμια καλτσα..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σας ευχαριστώ πολύ κ. Γερακαρακο που σε επτά χρόνια θα δω τον οικονομικό αντίκτυπο που λέτε τώρα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν μας ειπατε ομως για ποιον ειναι φτιαγμενο αυτο το βαθμολογιο και ποιοι θα ευνοηθουν σε βαρος ποιων, καλη η καραμελα αλλα απο τις μεχρι σημερα εμπειριες, προχειροδουλειςες για ημετερους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1000 επίδομα τώρα τώρα και ξανά τώρα σβέλτα ορματε και ξυπνάτε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς ....λυπάμαι!!!!για την στάση των συναδέλφων οι οποίοι εδώ και πολλες ημέρες ...αναρτούν σχόλια που αποσκοπούν απλα και μονο στον ευτελισμό της εν λόγω επιτυχίας !!!ε πως να το κάνουμε !!!!!ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...!εδώ και 25 έτη στο Σώμα ποτε δεν έπεσε στην αντίληψη μου κινήσεις και προτάσεις παλαιών συνδικαλιστών......προς την επιτυχία αυτη που πέτυχε ο ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ!!!!ουδεις ΠΟΤΕ!!!!αθτη η επιτυχία λοιπόν του ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ αλλα και των συνεργατών του ...αφορά τις ενέργειες και τος αποφάσεις του» ΠΡΕΠΟΝ»!!!!οχι του είθισται ....αλλα και σε καμία περίπτωση του «ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ» οπως επικρατούσε ...ολαααα αυτα τα έτη.!!με τις υγείες σας!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για γέλια και για κλάματα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
-θέλεις να επιστρέψουμε στο μισθολόγιο του 2012, να αναγνωριστεί το επάγγελμα ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό, να αυξηθεί το όριο των βραδινων η θέλεις να γίνεις ανθυπας?

-ανθυπας

Ο παραπάνω είναι διάλογος με έναν συνάδερφο, ο καθένας το βλέπει από διαφορετική πλευρά. Σίγουρα εμείς των πανελληνίων είμαστε οι φτωχοί συγγενείς
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν ξέρω με ποιον συνάδερφο σου έκανες την παραπάνω συζήτηση...!! Δεν ξέρω τι ακριβώς ζητάτε.!! Αυτό που ξέρω είναι ότι εδώ κ 15-20 χρόνια ακούω τις ίδιες π@π@ριες, εμεις-εσεις-αυτοι -οι αλλοι....!!! Δηλαδή δεν είστε ένα σώμα???? Δεν κινδυνευετε το ίδιο από μια σφαίρα??? Εκτός αν οι σφαιρες ή οι κακοποιοί κάνουν διακρισεις...!!!
Και πάντα η κλαψα έρχεστε από αυτούς που αναφέρετε ως "των πανελληνίων"...!! Οι άλλοι δηλαδή τι είναι ?? Του Πακιστάν?? Σαν τις μυξοπαρθενες όλη μέρα...!!!
Κύριοι εμείς θέλουμε μια αστυνομία να μας φυλάει..,δεν μας νοιάζει από που προέρχονται αλλά να κάνουν σωστά την δουλειά τους...!!!
Σταματήστε την μυρολατρεια σαν την αριστερά, που κάνουν ότι θέλουν και πάντα είναι οι αδικειμενοι...!!
Νισαφη πια....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιοι είναι αυτοί που κάθονται 40 χρονια(πραγματικά) στην αστυνομία; Εγώ φέτος έκλεισα όριο ηλικίας στα 32.5 χρόνια κι αντε μέχρι τα 60χρ.37.5!Που αντε και 1 με 2 χρόνια να καθησω δεν πάει άλλο.. Μήπως μιλάτε για αξ/κους η θ δώσετε παράταση μέχρι τα 65 να φεύγουν χουφταλα απ το Σώμα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ φίλε μου θα κάτσω 40 χρόνια! Μπήκα στη σχολή Αστυφυλάκων το 2000 18 χρόνων και θα φύγω στα 58 έτσι που τα έκαναν! Όσο για τον κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ έχω μετανιώσει που στο συνέδριο της Θεσσαλονίκης τον Ιουνιο του 2015 ως εκπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ τον ψήφισα. Φάνηκε τελικά πολύ λίγος. Ζητώ συγγνώμη από τους συναδέλφους μου για αυτό
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ωραιο ανεκδοτο το βαθμολογιο κομμενο και ραμενο στα μετρα των αξιωματικων
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιων αξιωματικων να διευκρινησεις κυριε συναδελφε, γιατι δεν νομιζω να ευνοουνται ολοι και οσο για το σχολιο του συναδελφου περι μυξοπαρθενων, θα σου πω εγω κυριε συναδελφε καποια στιγμη στη ζωη μου εδωσα εξετασεις πανελληνιες διαγωνιστηκα και καταφερα να μπω στο σωμα (σχετικα βεβαια με τα πανεπιστημια που περασαν γνωστοι μιυ εγω δεν πετυχα και κανα κατορθωμα) αλλα σε συγκριση με εσενα εγω πετυχα αυτο που δεν πετυχες εσυ, ακομα και αν περασες καπου αλλου, στην πορεια εδωσα εξετασεις διαγωνιστηκα με τις ιδιες προυποθεσεις με συναδελφους για αρχιφυλακας ανθυπας και τεμα και καποια στιγμη μετα απο πολλες φορες πετυχα, οχι να κερδισω καποιο συναδελφο (ουτε αυτος που δεν πετυχε δεν ηταν ικανος) απλα εγω οπως και πολλοι αλλοι σε συγκριση με οσους προσπαθησαν αλλα δεν τα καταφεραν, πιασαμε τις προυποθεσεις, εγω εκανα 5 χρονια για να πετυχω τη μια προαγωγη, 3 την αλλη και 1 την αλλη, δεν εχει σημασια η σειρα και τωρα ερχετε συμφωνα με τις πληροφοριες ενα βαθμολογιο νεο να μου πει οτι οσοι δεν πετυχαν γιατι ειτε δεν επιασαν αυτο που απαιτουνταν ειτε γιατι δεν γουσταραν να προσπαθησουν ειναι αδικημενοι σε συγκριση με εμενα που θυσιασα χρονο, ζωη και πολλα αλλα, απλα για μια προαγωγη οχι τιποτα το ιδιαιτερο μια ηθικη ικανοποιηση μεχρι εκει, τωρα ολοι θα αποκτησουν ετσι απλα παραπανω απο οσα πετυχα με κοπο, οκ, αλλα ενα δεν θα αλλαξει εγω πετυχα, τα αλλα απλα ετυχαν, καλες γιορτες με υγεια σε ολους και να θυμασαι ισως οταν λες κατι να ειμαι αυτος που πριν λιγο σταθηκε διπλα σου και γυρισες σπιτι σου οχι ζωντανος αλλα σιγουρα οχι κατηγορουμενος