Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παναγιώτης Χαρέλας: Στο βωμό της "ανθρωποφαγίας" διατάχθηκε η διαθεσιμότητα των συναδέλφων


Διαβάστε το σχόλιο τού προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ, Παναγιώτη Χαρέλα: Στο βωμό της "ανθρωποφαγίας" διατάχθηκε η διαθεσιμότητα των συναδέλφων για το περιστατικό που έφερε γνωστή εφημερίδα στο φως.

Αφου λοιπόν πληροφορησε πως προκειται για πρόσφυγες και όχι για μετανάστες αιτούντες ασύλου, ότι αναίτια προχωρησαν σε συλληψη αυτών και ότι τους χτυπουσαν αφου τους έριξαν στο έδαφος, ξέχασε να πληροφορησει όμως πως οι συγκεκριμένοι μετανάστες είχαν καταναλώσει αλκοόλ και μεθυσμενοι, σταματούσαν διερχόμενους οδηγους στο δρόμο χτυπώντας τα οχήματα τους. Οι καταγγελίες αυτών προς τους αστυνομικους ήταν που τους οδήγησαν στο περιστατικό να επιληφθούν.
Δεν μίλησαν βέβαια για την αντίσταση των μεταναστών κατά τη διάρκεια της σύλληψης, ουτε για τις βρισιές και το φτύσιμο.
Εξάλλου σκοπός ήταν η ανθρωποφαγία των συναδέλφων.
Η διοικητική εξέταση που θα ξεκινήσει, θα δείξει για το τι ακριβώς συνέβη.
Το βέβαιο όμως είναι πως την είδηση, την εμπλουτιζουμε με ότι μας βολευει για να επιτευχθεί η ανθρωποφαγία των ενστόλων.









Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χιλιάδες αστυνομικοί πέρασαν από εκεί σαν αποσπασμένοι,δεν έκαναν τέτοια αίσχη.Αμέσως βγήκες να καλύψεις τους δικούς σου.Εκεί χρειάζεται εμπειρία,υπομονή και διπλωματία.Το ξέραμε από την αρχή πως θα γίνουν λάθος ενέργειες με τους νεους σ.φ γιατί με λίγες βδομάδες εκπαίδευση δε μπορείς να χειριστείς τέτοιες καταστάσεις.Αυτά να τα βλέπει η πολιτική ηγεσία που βιάστηκε πάλι να πάρει σ.φ αντί να πάροει νέους αστυφύλακες αξιοκρατικά από πανελλήνιες.Το βίντεο το είδαμε όλοι.Τώρα δικαιολογηθείτε όσο θέλετε..Ελπίζουμε μόνο να μη γίνουν και χειρότερα..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε ποια σχολή καράτε πήγαιναν για να γραφτούμε κι εμείς;έκλεισαν οι σχολές καράτε με το lockdown και είπαν να κάνουν άσκηση σε κανένα πρόσφυγα..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτά γίνονται με προκηρύξεις της μιας βδομάδας.Αυτά ούτε σε πόλεμο δε γίνονται.Που έστελναν να πολεμήσουν παιδιά του δημοτικού!!Δουλειές του ποδαριου..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστός σε όλα!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ηταν και ένας έμπειρος μαζί τους
Ο χρήστης J.P. είπε…
Εσείς οι απόφοιτοι της αστυνομικής Ακαδημίας 2ετους φοίτησης ωραίοι συνάδελφοι είστε. Κουνάτε το δάχτυλο! Δεν ξέρετρ τα πραγματικά περιστατικά και βγάζετε συμπεράσματα. Θα πρέπει να ντρέπεστε. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Μπράβο ρε Παναγιώτη που πήρες θέση για το συγκεκριμένο βίντεο.η ΕΔΕ κι ο καιρός θα σε δικαιώσει όταν καταλαγιάσει η σκόνη.το μόνο σίγουρο είναι ότι οι μόνοι...σκονισμένοι θα είναι οι συνάδελφοι που ενεπλάκησαν είτε είναι νέοι κι ανεκπεδευτοι είτε παλιοί κι εκπεδευμενοι.καλοκουραγι σ αυτούς και τις οικογένειές τους που η σκόνη θα εξελιχθεί σε λάσπη.μακαρι οι δικοί μας ειδήμονες των καναλιών να πάρουν θέση ξεκάθαρη και υπεύθυνη κα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων όπως τους πρέπει όπως εσένα που δεν υπολογίζεις κόστοςκι οχινα ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα αναζητώντας κι αυτοί εξιλαστήρια θύματα για με είναι αρεστοί άνωθεν.ας κρατάμε μικρό καλάθι συνάδελφοι τουλάχιστον μέχρι να αποφανθούν τα αρμόδια όργανα.Β.Ν.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Μπράβο ρε Παναγιώτη που πήρες θέση για το συγκεκριμένο βίντεο.η ΕΔΕ κι ο καιρός θα σε δικαιώσει όταν καταλαγιάσει η σκόνη.το μόνο σίγουρο είναι ότι οι μόνοι...σκονισμένοι θα είναι οι συνάδελφοι που ενεπλάκησαν είτε είναι νέοι κι ανεκπεδευτοι είτε παλιοί κι εκπεδευμενοι.καλο κουραγιο σ αυτούς και τις οικογένειές τους που η σκόνη θα εξελιχθεί σε λάσπη.μακαρι οι δικοί μας ειδήμονες των καναλιών να πάρουν θέση ξεκάθαρη και υπεύθυνη κα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων όπως τους πρέπει όπως εσένα που δεν υπολογίζεις κόστος κι οχινα ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα αναζητώντας κι αυτοί εξιλαστήρια θύματα για να είναι αρεστοί άνωθεν.ας κρατάμε μικρό καλάθι συνάδελφοι τουλάχιστον μέχρι να αποφανθούν τα αρμόδια όργανα.Β.Ν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κυριοι που σχολιάζετε. Μην εκτίθεστε άλλο. Ο ένας που είναι βαθμοφορος είναι από πανελληνιες αστυνομικός.κοιταξτε καλά το βιντεο!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άλλο 4 έμπειροι.Άλλο 1 έμπειρος και 3 νέοι σ.φ.Οι 4 έμπειροι δεν θα αντιδρούσαν έτσι.Αφήστε τις εξυπνάδες και τις δικαιολογίες.Δεν είναι τίποτα τυχαίο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
https://www.alterthess.gr/content/astynomikos-poy-hastoykise-ton-prosfyga-ego-aplos-ton-haidepsa-vinteo. Ο συνάδερφος στο άρθρο είναι σ.φ? Όχι.. Είναι αρχιφυλακας... Που σημαίνει αυτά περί σ. Φ και ελλιπής εκπαίδευση (για την συγκεκριμένη περίπτωση) είναι για να λέμε... Από την άλλη μπροστά εγώ δεν ήμουν και πιθανών αν όντως έσπαγαν και χτύπαγα αμάξια περαστικών και εγώ όπως αντέδρασαν και οι συναδερφοι να αντιδρούσα.