Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διάβημα του ΚΚΕ προς τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου


Διάβημα προς τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έκανε η Βουλευτής του ΚΚΕ κα Μαρία Κομνηνάκα αναφορικά με τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν για άσκοπη μετακίνηση σε μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κω, ημέρα απεργίας, από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε επίσημη ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, «σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η βουλευτής του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Υποστράτηγο Ιωσήφ Κανακουσάκη, τον ενημέρωσε για τη συνεχιζόμενη αυταρχική συμπεριφορά του Διοικητή της Αστυνομίας της Β’ Περιφέρειας Δωδεκανήσων σε βάρος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βορείων Δωδεκανήσων.

Συγκεκριμένα κατήγγειλε την επιβολή προστίμων την μέρα της απεργίας, με το πρόσχημα της άσκοπης μετακίνησης, στην πρόεδρο και σε άλλα τρία μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, επειδή με τη χρήση ντουντούκας ενημέρωναν τους εργαζόμενους της Κω για τα αιτήματα της απεργίας!

Αυτό, τόνισε, είναι απαράδεκτο και συνιστά απαγόρευση της συνδικαλιστικής δράσης. Ακόμα, επισήμανε ότι με τον ίδιο προκλητικό τρόπο ο συγκεκριμένος διοικητής παρεμπόδισε την δράση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου και στον συμβολικό εορτασμό του Πολυτεχνείου.
Τέλος, ζήτησε να σταματήσει αυτή η αυταρχική δράση και να ανακληθούν τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στους συνδικαλιστές».









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια