Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Αθηνών για το νέο βαθμολόγιο


Ανακοίνωση τής Ένωσης Αθηνών: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εκφράζει την ικανοποίησή της ύστερα από τις αναγγελίες του Υπουργού Προστασίας του  Πολίτη κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ που αφορούν την κατάρτιση και προώθηση Προεδρικού Διατάγματος για  νέο βαθμολόγιο του αστυνομικού προσωπικού.

      Χαιρετίζουμε την άοκνη προσπάθεια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και το πείσμα που επέδειξε τα τελευταία έτη, αφού ύστερα από επίπονο και σκληρό αγώνα και μέσα από γόνιμο διάλογο, επέτυχε την βελτίωση της υφιστάμενης βαθμολογικής εξέλιξης προς όφελος των συναδέλφων, κάτι που περιλαμβανόταν ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στα ψηφίσματα των Πανελλαδικών Συνεδρίων. Οφείλουμε ιδιαιτέρως να αναγνωρίσουμε και τον προσωπικό αγώνα του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ Γρηγορίου, τον οποίο αρκετές φορές βιώνουμε δια ζώσης.

     Ένα βαθμολόγιο που έρχεται να δώσει ελπίδα, όραμα και κίνητρα στον Έλληνα Αστυνομικό, προσαρμοσμένο στα νέα ασφαλιστικά δεδομένα των 40 ετών υπηρεσίας, επιφέροντας παράλληλα και οικονομικό αντίκτυπο.

    Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών βρισκόμαστε σε συνεχή εγρήγορση αφού τα ζητήματα που εκκρεμούν είναι αρκετά και η Πολιτεία οφείλει να αποδείξει ότι αν ενδιαφέρεται εμπράκτως για τον Έλληνα αστυνομικό, οφείλει να κάνει πολλά ακόμα βήματα για τη θεσμοθέτηση και των υπολοίπων χρονιζόντων εργασιακών και οικονομικών μας αιτημάτων. Μόνο έτσι θα επιτευχθεί η πραγματική αναγνώριση του αστυνομικού έργου, ώστε ο αστυνομικός να εκτελεί τα καθήκοντά του θωρακισμένος από τους παντοειδείς κινδύνους και να είναι σε θέση να διασφαλίσει την κοινωνική ειρήνη και την προστασία των φορολογούμενων πολιτών.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Ποιο θα είναι το βαθμολογιο γνωρίζουμε??
Ο χρήστης ΑΝΔΡΕΑΣ Γ.Σ.Π είπε…
Άργησε ......πολύ!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πλήρης ισοπέδωση και θρίαμβος της μετριοκρατίας. Απόφοιτοι της Σχολής Αστυφυλάκων θα φτάνουν στο βαθμό του Υποδιευθυντή. Αυτός ο νόμος γυρίζει την ΕΛΑΣ 30 χρόνια πίσω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όχι είναι σύγχρονο να φτάνει τον βαθμό του Υπαστυνομου ένα παιδάκι 22 χρόνων με 0 εμπειρία όχι μόνο στην ζωή του αλλά και στην αστυνομία