Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δημήτρης Αποστολόπουλος: Θα συνεχίσουμε δίπλα στους συνάδελφους μας,


Με αφορμή τις επερχόμενες γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, θα ήθελα να στείλω τις θερμότερες ευχές μου αλλά και των συνεργατών και συνοδοιπόρων μου Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α (Μάχιμη Προοδευτική Συμμαχία των Αστυνομικών Βορειοανατολικής Αττικής) σε όλους τους συναδέλφους μου, που αυτές τις γιορτές θα βρίσκονται στους δρόμους, όχι μόνο για να προστατεύσουν την ασφάλεια και την περιουσία του Έλληνα πολίτη αλλά και την υγεία του. Ευχές για υγεία, δύναμη, κουράγιο και αισιοδοξία, αλλά και μήνυμα στήριξης από όλα τα μέλη της παράταξής μας, εκλεγμένα και μη.


 Όλοι μαζί, σαν γροθιά όπως το 2020, έτσι θα αγωνιζόμαστε κάθε μέρα και από το νέο έτος, εντός και εκτός υπηρεσίας ώστε να βελτιώσουμε τις συνθήκες εργασίας μας, οι οποίες αναπόφευκτα έχουν αντίκτυπο στη διάθεση μας και εκτός χώρου εργασίας, στην προσωπική μας ζωή. Θα συνεχίσουμε δίπλα στους συνάδελφους μας, προασπίζοντας με κάθε τρόπο τα δίκαια αιτήματα του κλάδου μας. 

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους με την υπόσχεση ότι ο Έλληνας αστυνομικός θα αποτελέσει ασπίδα της κοινωνίας, παρά τις οποίες αντιξοότητες. 


Καλό, ευλογημένο και ειρηνικό 2021.

 

Για την Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α Αποστολόπουλος Δημήτρης Μέλος και εκπρόσωπος Αρχ/κας ΕΛ.ΑΣ Β Τ.Τ Βορειοανατολικής Αττικής









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια