Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Αντιδράσεις για χυδαίο σχόλιο νεαρού κάτω από την είδηση θανάτου ενός αστυνομικού


Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το υβριστικό σχόλιο ενός νεαρού κάτω από ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τον θάνατο αστυνομικού από κορωνοϊό.

 

 


Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του facebook δημοσίευσε την είδηση του θανάτου του 54χρονου υποδιοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας – Χορτιάτη. Δεκάδες χρήστες έσπευσαν να ευχηθούν συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του αστυνομικού. Ο νεαρός Ε. Γ. κάτω από την είδηση του θανάτου του 54χρονου σχολίασε: «Δεν πειράζει… Ένας μπάτσος λιγότερος».

 

Το απαράδεκτο σχόλιο του νεαρού, ο οποίος τυγχάνει να είναι νοσηλευτής σε γνωστή κλινική της πόλης, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση πλήθους χρηστών του facebook. Αρκετοί έσπευσαν να του απαντήσουν. Πολλοί είπαν ότι πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας. Ένας αστυνομικός, φίλος του θανόντος, αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του Ε. Γ. Εφόσον δεν μπορούσε να βρει τον ίδιο, απευθύνθηκε στην διεύθυνση της εργασίας του και ζήτησε εξηγήσεις. Ο Διευθυντής της κλινικής καταδίκασε απερίφραστα την πράξη του νοσηλευτή Ε. Γ.

 

Λίγες ώρες αργότερα ο νοσηλευτής με ανάρτησή του στο προφίλ του εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του:




thestival.gr












Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας καταλαβει ο κόσμος οτι και οι "μπατσοι" που λέει ειναι απλοι ανθρωποι αυτής της κοινωνιας και οχι ρομποτ. Ο θανατος του αστυνομικου εδειξε οτι ο κορονοιος δεν κανει διακρισεις ειτε σ αυτους που πιστευουν οτι υπαρχει ειτε σ αυτους που δεν το πιστευουν. Ας ειναι καλα ο άνθρωπος εκει που πηγε, ας γινει αυτη η δυσαρεστη ειδηση αφορμη να αλλαξουν μερικοι νοοτροπια. Χρονια πολλα σε ολους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από την απάντηση που έδωσε φαίνεται η ταραχή του και πως είναι τσάμπα μάγκας
Επίσης πρέπει να είναι και πολύ μορφωμένος αφού στο ΚΑΙ κάνει τρία ορθογραφικά λάθη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλά Χριστούγεννα."
Μετά από αυτό και με δεδομένο ότι ο ποινικός κώδικας το προβλέπει θα πρέπει να αθωωθεί λόγο ευήθειας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χααχαχα τυποποιημένο κείμενο που του το πέταξαν στα μούτρα ή αυτό ή απολύεσαι και τρως και καμιά μηνυσούλα.