Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επί ποδός οι Ανώτατοι Αξιωματικοί σε ολόκληρη τη χώρα για την εφαρμογή των μέτρων – Οι εντολές του κυρίου Αρχηγού


Όλες αυτές τις ημέρες αλλά και σήμερα οι Γενικοί Περιφερειακοί Αστυνομικοί Διευθυντές βρίσκονται επί ποδός. Εποπτεύουν διά ζώσης τους ελέγχους και δίνουν οδηγίες στους υφισταμένους για να υπάρξει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Άλλωστε ο ίδιος ο κύριος Αρχηγός εδώ και αρκετές ημέρες είχε αναλάβει προσωπικά όλη τη διαδικασία που αφορά στον σχεδιασμό της ΕΛΑΣ για τα Χριστούγεννα. Οι τηλεδιασκέψεις ήταν συνεχείς ενώ ο κύριος Καραμαλάκης μετέβη σε διάφορα σημεία της Αττικής ώστε να δει από κοντά πως εξελισσόταν η διαδικασία.









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας μην υπήρχαν οι κρίσεις σε 1 μήνα και σιγά μην τους βλέπατε στο δρόμο...😡😡😡😡
Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Τι να σας πω, δεν ξέρω για τους ανώτατους αξιωματικούς αλλά κάτι υπαστυνόμοι και αστυνόμοι β διοικητές επαρχιακών τμημάτων είναι άφαντοι!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ερχονται και οι κρίσεις ώρα για τα αστέρια μην ξεχνιόμαστε αντε και του χρόνου χρόνια πολλά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στα διόδια της Ελευσίνας και στα διόδια των Αφίδνων, όπου γίνεται έλεγχος από τα Τ.Τ. Αυτ/μων της Αττικής, κάνουν παρέλαση καθημερινά, Υποστράτηγοι, Ταξίαρχοι, Αστ. Διευθυντές κλπ, Αστυνόμοι Α ή Β΄.Καθημερινά όμως και σε κάθε 8ωρη βάρδια!!!! Αν κάποιος θέλει να χαλαρώσει, δεν προλαβαίνει και όλοι είναι στην τσίτα. Αν όμως κάποιος κάνει μια βόλτα λίγο πιο πέρα, δεν υπάρχει κανείς να τον ελέγξει. Μόνο όπου υπάρχει περίπτωση να έρθει κάποιο κανάλι, υπάρχει η πίεση και ο έλεγχος.Μπορείς να πάρεις το αυτοκίνητό σου και να πάς από Ασπρ/γο στο Τατόι και να μην συναντήσεις μπλόκο, ή να μην γίνεται καν έλεγχος σε ήδη υπάρχονρτα μπλόκα. Ας μήν μιλήσουμε για κάποιον που πάει επαρχία. Φεύγες από Αθήνα ( αν τα καταφέρεις με λίγη προσπάθεια απο παλιές εθνικές ή παράδρομους ) και μέχρι Καλαμάτα , Σπάρτη Τρίπολη , Άρτα, Λαμία, Βόλο κλπ, δεν βλέπεις μπλόκο να κάνει έλεγχο !!!!!!! Αν δεν το πιστεύετε , ρωτήστε εσείς οι δημοσιογράφοι , που έχετε παρτίδες με τους στρατηγούς, σε ποιά μπλόκα πήγαν για έλεγχο τις τελευταίες 2 εβδομάδες και θα καταλάβετε ότι ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ. Μόνο όπου υπάρχει κανάλι και όπου συνδέονται με τα δελτία ειδήσεων. Και μόνο αυστηρά στους αυτοκινητόδορμους της Αττικής.