Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΙΡΑ Αθηνών: Επίσκεψη και προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στις Μητέρες Φυλακών Ελαιώνα


Η ανακοίνωση

Αντιπροσωπεία της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών / I.P.A. σε συνεργασία με την  Τοπική Διοίκηση Αθηνών Αττικής και την  Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων του Εθνικού Τμήματος I.P.A. παρέδωσε την Τετάρτη 23/12/2020 είδη πρώτης ανάγκης (ένδυσης , υπόδησης) καθώς και  βρεφικά είδη και βρεφικές τροφές   για τις γυναίκες και τα φιλοξενούμενα παιδιά του καταστήματος κράτησης Ελαιώνα.




Mε την ενεργό συμμετοχή του Εθνικού Τμήματος  και της Τοπικής Διοίκησης Αττικής-Αθηνών συγκεντρώθηκαν και μεταφέρθηκαν τα παραπάνω είδη στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελαιώνα.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Εθνικού τμήματος κ. Βλάση Βαλατσό συνοδευόμενο από την Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων κα. Μακρυδάκη Ειρήνη και τον Αντιπρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Αττικής κ. Κώστα Ζιάκα προσέφεραν τα είδη αυτά στις κρατούμενες ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την υπεύθυνη ψυχολόγο κα.  Καρακατσάνη για τη λειτουργία, τις συνθήκες κράτησης και τις ανάγκες των κρατουμένων γυναικών και των παιδιών τους.




 O Πρόεδρος της I.P.A  τόνισε ότι: "Η κοινωνική ευαισθησία μας είναι έμπρακτη.  Ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη αποτελούν τις διαχρονικές αξίες που υπηρετούμε στην  I.P.A..  Η σκέψη  και η διάθεση μας για προσφορά είναι συνεχής  και αδιάλειπτη.  Με σεβασμό προς τις γυναίκες αυτές και την αναγνώριση ότι όλοι χρειαζόμαστε μία δεύτερη ευκαιρία για να γίνουμε καλύτεροι ως άνθρωποι. Θέλουμε να τους στείλουμε το μήνυμα ότι δεν είναι μόνες και ξεχασμένες."



Ο Πρόεδρος 
και τα Μέλη του
Διοικητικού Συμβουλίου












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια