Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο ψευτογιατρός της Κρήτης, ο Αρτέμης Σώρρας και οι μάρτυρες υπεράσπισης - Οι κίνδυνοι για την ασφάλεια της δημόσιας υγείας


Το bloko.gr παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα και τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του σχηματισμού δικογραφίας για τη νέα αποκάλυψη ψευτογιατρού κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη φδεν αποτελεί μια συνηθισμένη πλοκή απάτης.
 
Από την πρώτη ημέρα ενημερωθήκαμε για τα ιδιόμορφα συστατικά της, τα οποία εξ' αντικειμένου προσδίδουν άλλη διάσταση και προφανώς πολύ περισσότερο επικίνδυνη απ' ότι άλλες αυτού του είδους. Η εμπλοκή και μόνο του ονόματος του κ. Σώρρα στο παζλ, σύμφωνα και με αυθεντικούς ιατρικούς κύκλους, συνιστά υψηλό βαθμό κινδύνου δεδομένου ότι πρόκειται για μία ομάδα ανθρώπων συνειδητών αρνητών των εμβολίων, επιστημονικών μορφών της ιατρικής κοκ.
 
Οι όποιες υπόνοιες ήρθαν να λάβουν υπόσταση, αμέσως μετά το διορισμό συνηγόρου υπεράσπισης του ψευτογιατρού. Ο δικηγόρος του είναι ένας από τους βασικούς νομικούς εκπροσώπους του κ. Σώρρα. Σύμπτωση; 
 
Ίσως όχι και τόσο. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν πως την περίοδο της έλευσης του μάγου γιατρού στην Κρήτη, τον υποδέχθηκαν κι έστησαν γύρω του ένα σύστημα υπερπροώθησης του, δηλωμένοι υποστηρικτές του κ. Σώρρα στο νησί. Τον παρουσίασαν, όπως και ο ίδιος τις ενστερνίστηκε, ως καθηγητή αμερικάνικων πανεπιστημίων και μεγάλων νοσοκομείων της Ελβετίας, με πρωτοποριακές μεθόδους ίασης παντός είδους ασθενειών. Από τις απλές κράμπες, μέχρι καρκίνο και λευχαιμία.    

Μετά τη σύλληψη του από τους αστυνομικούς του τμήματος Κισσάμου, αναφέρεται ότι ακολουθήθηκε και άλλη μία τακτική. Δεν ξέρουμε εάν έγινε εκστρατεία εκφοβισμού των μαρτύρων κατηγορίας, αλλά σχοδόν πιστοποιημένα, οργανώθηκε κίνημα από αυτοβούλως προσερχόμενους μάρτυρες υπεράσπισης του, με μια μικρή όμως λεπτομέρεια.

Τους μάρτυρες υπεράσπισης τους υποδεχόταν εκτός αστυνομικού καταστήματος ο συνήγορος του ψευτογιατρού, προκειμένου να τους συγχαρεί για την κατάθεση τους και γιατί όχι να την υπαγορεύσει. 

Συνεπώς εδώ υπάρχουν δύο ηθικά ατοπήματα. Και δεν θα σταθούμε τόσο στην απόπειρα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης. Άλλωστε, ομολογημένα δεν πιστεύουμε σ' αυτήν. Το μεγαλύτερο διακύβευμα είναι η δημόσια ασφάλεια της υγείας και η προστασία της από νερά του Καματερού, από φραπελιές και οι κάθε είδους παρακινήσεις εγκατάλειψης των επιστημονικών μορφών ιατρικής αγωγής, απέναντι σε κάθε τί παγανιστικό. Γιατί το κόστος ελίναι ανιθρώπινες ζωές, κάτι που επίσης ερευνάται και στην προκειμένη περίπτωση. 
 
Όσο επίσης για το αν πρόκειται για ψευδομάρτυρες του ψευτογιατρού κι αυτό όπως μας διαβεβαιώνουν θα εξεταστεί από τους αστυνομικούς του ΑΤ Κισσάμου, που ομολογουμένως έχουν αναλάβει την ίσως πιο δύσκολη αποστολή της ζωής τους και μέχρι τώρα, την υλοποιούν με απόλυτη σύνεση και συνέπεια.

Υ.Γ.: Από την εξίσωση δεν μπορούμε να εξαιρέσουμε την ευθύνη των ιατρικών, αλλά και των δικηγορικών συλλόγων.
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια