Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χειροπέδες σε σωφρονιστικό των φυλακών Μαλανδρίνου - Επιχείρησε να περάσει ναρκωτικά


Συνελήφθη σήμερα, 19 Δεκεμβρίου 2020 το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δωρίδας, σωφρονιστικός υπάλληλος του Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου, ο οποίος επιχείρησε να εισάγει ναρκωτικές ουσίες στο προαναφερόμενο Κατάστημα Κράτησης.

 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο συλληφθείς στην κεντρική είσοδο του Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (345) γρ. χασίς και (108) γρ. ηρωίνης, (2) κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ και άλλα προσωπικά έγγραφα.

 

Επιπλέον, κατασχέθηκε και το όχημα του συλληφθέντα.

 

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου εις βάρος του.

 

Σε άλλη περίπτωση, από διενέργεια έρευνας εντοπίστηκαν σήμερα το απόγευμα, σε κοινόχρηστο χώρο στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού Ι, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, επτά συσκευασίες που περιείχαν (21,9) γρ. χασίς, (18,8) γρ. ηρωίνη και (18,3) γρ. κοκαΐνη.

 


Άμεσα ενημερώθηκε η αρμόδια αστυνομική και εισαγγελική Αρχή, ενώ διενεργείται παράλληλα πειθαρχικός έλεγχος.

 

               

 

               

                









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Νίκος Κατσιγιάννης είπε…
Και απορούσα πως μπαίνουν ναρκωτικά και κινητά στις φυλακές!!!
Τώρα αρχίζω να βγάζω κάποια συμπεράσματα.
Καθίκια του κερατά νομίζετε ότι είστε οι έξυπνοι, οι *μάγκες* που πλουτίζεται εκμεταλλευόμενοι τη θέση σας.
Πάρε την αμοιβή σου τώρα και πες μας αν θα σου φτάσουν αυτά που αποκόμισες όσο καιρό εξασκείς το άθλημα αυτό και πότε θα ξαναδείς τη θάλασσα του Μαραθιά (τόπος καταγωγής σου).